Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Onarıcı Hakkında

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Arkadaşlar ben bugün Gliss aldım. Kampanyalıymış iki tane aldım ama ilk defa denicem beğenmemekten çok korkuyorum. Normal kremi yoktu sıvı saç kremini aldım. Saçlarımı uzattığım için kestirmiyorum haliyle kırıldı. Bu şampuan gerçekten onarıyo mu (beyaz şişe turuncu kapaklı)? kullanan var mı? memnun musunuz?

Bir de şurup gibi kokuyor bunlar ya. :S :)

Ben kullandım canım bir etkisini de göremedim ve bitkisel yağ karışımlarıma geri döndüm.Saçlarım çok uzun,sürekli fön ve maşa yapmama rağmen artık tek bir kırık yok yağlar sayesinde.Sende dene derim

Gerçekten mi? Ya bir de çok şurup gibi kokuyor. 2 tane almak zorunda kaldım tek yoktu malum kampanya. Kullanmak zorundayım. Bazılarına yaramış ama

Fikri olan yok mu?

sıvı saç kremi dediğin sprey mi? eğer oysa saçını açmaya yarıyor bi tek. kuru ya da ıslak saçına 1-2 fıs sıkıp kolayca tarıyorsun saçını. başka bi olayı yok.
onun sarı renk olanı çok güzel kokuyor :) etki bakımından da çeşitlerinin farklılık yarattığını düşünmüyorum.

Evet canım sprey. Hm.. Olsun en azından saçımı açarken çok yıpratmam. Kepek olan yapmasından kurutmasından korkuyorum. 2 şişe of... Başka bir yerde de kolay kolay bulamazdım. Bari güzel koksaydı. İnşallah memnun kalırım. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…