Şampuan ve Saç Kremleri gliss deep repair serisi (glisin yeni serisi)

wisemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
668
348
indir.jpg
DSC_0601.JPG

bu tatlış mor şişedeki şampuanları deneyen oldumu yeni çıkmış zaten geçenlerde gratiste gördüm şampuan stoklarım çok olduğu için deneyemedim ama bu şampuanımdan sonra deneyeceğim yorumlarımı mutlaka belirtirim

deneyen olursa mutlaka bilgilendirsin

ben glisin şu altın rengi şampuanından kullanıyorum eskisi kadar olmasada memmunum sarı serisinden bakalım buda onun gibi iyi gelicekmi saçlarıma

ben kullanıyorum canım , daha önce kırmızı olan seriyi kullanıyordum boyalı saçlar için olan, şimdi bu seriyi aldım ama çok beğenmedim saçlarımı biraz matlaştırdı parlak durmuyor yani , bundan önce turkuaz renkli olan seriyi de aldım parlak lık veriyor diye güzel ama çabuk yağlandırıyor, tekrar kırmızı olan seriye dönücem büyük ihtimal :)

ben kullanıyorum canım , daha önce kırmızı olan seriyi kullanıyordum boyalı saçlar için olan, şimdi bu seriyi aldım ama çok beğenmedim saçlarımı biraz matlaştırdı parlak durmuyor yani , bundan önce turkuaz renkli olan seriyi de aldım parlak lık veriyor diye güzel ama çabuk yağlandırıyor, tekrar kırmızı olan seriye dönücem büyük ihtimal :)
aa öylemi canım ama ben yinede şampuanım bitince denicem bu renkte bi ürünü denemezsem olmaz herhalde bide saçtan saça fark eder etkisi herhalde:KK51:belki başkasına yaramayan bana yarayabilir

evet bende renginden dolayı almıştım zaten çok hoşuma gitmişti, bir dene tabiki belki senin saçına iyi gelir, gerçi ben sıprey kremini kullanıyorum halen sadece şampuanı biraz matlaştırdı..

Bende dün aldım bu şampuanı
Saçlarım çok güzel parladı, elidorun mor serisini kullanıyordum
Bu çok iyi geldi. Tabii ilk kullanışımdı
Umarım şaşırtmaz

X