• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Gliserin Mucizesi.. Kesinle oku!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kil maskesine katıyorum gülsuyunu bi de tonik olarak kullanıyorum da almam bi daha bu ara ne alsam sorun yaşıyorum sinirlerim bozulmaya başladı...
yalnız bu karışımda ml falan olsa daha iyi olmaz mı?
kapak hepsinde farklı boyutta oran değişir elbet...

Canım zaten ben ölçü veriyorum.
Biz kimyager miyiz ml ml ölçüp ona göre yapalım ?
Gliserin kendi kapağıyla 2 kapak.
Gülsuyuda kendi kapağıyla 4 kapak.
Gliserin çok yoğun olmamalı.
Çilek yağıda 5 damla yeterli..:34:

_____hepsi güzelde ya güneş lekeleri içinn:59::59:

Tatlım güneş lekelerine iyi gelir mi bilemem..
Ama istersen bir dene.
Sen birde bu karısımın icine limon suyu kat..

evet cnm öle bişe tadına baksam mı ki:):27:

Aman yok canım.
Boşver tadını napcaksın :27:
Ama çok istiyorsan bi dene. :52:

kil maskesine katıyorum gülsuyunu bi de tonik olarak kullanıyorum da almam bi daha bu ara ne alsam sorun yaşıyorum sinirlerim bozulmaya başladı...
yalnız bu karışımda ml falan olsa daha iyi olmaz mı?
kapak hepsinde farklı boyutta oran değişir elbet...

Ama sen istersen hepsini aynı kapakla koyabilirsin canım...
Ama ben hep kendi kapaklarıyla koydum.

barro yine karşılaştık :13:
ben de mi yapsam acaba şu gliserin'i...
aslında hani demiştim bi yerde okudun mu bilmiyorum ama gülsuyuyla siliyorum yüzümü yıkadıktan sonra bi nevi tonik gibi.sonra da nemlendirici sürüyorum. baya baya düzeldi aslında. biraz da bunu desem,ev aromatik yağ doldu yaaaa :37:

barro yine karşılaştık :13:
ben de mi yapsam acaba şu gliserin'i...
aslında hani demiştim bi yerde okudun mu bilmiyorum ama gülsuyuyla siliyorum yüzümü yıkadıktan sonra bi nevi tonik gibi.sonra da nemlendirici sürüyorum. baya baya düzeldi aslında. biraz da bunu desem,ev aromatik yağ doldu yaaaa :37:

sinameki kokumu aldın da geldin di mii :1:
annem kızıyor zaten envai çeşit yağ var evde benim yüzümden
gliserin saç için de kullanılıyor kılıçbalığının düzenlediği bir karışım var gliserinli
aslında gliserin ve alınacak yağla saç spreyini de yapıp bir taşla iki kuş vurulabilir
hem saça hem cilde yarayacak yağ seçmek lazım
konu sahibi arkadaşım saça da yarayacak bir yağ önerebilir misin acaba?

Tabi tavsiye edeyim hemen...

Menekşe yağı alabilirsiniz hem kokusu güzel hem eskiden beri saç bakımında kullanılır..
Badem yağı
Susam yağı
Çörekotu yağı
Hindistan cevizi yağı
Ceviz yağı ( Saçları koyulaştırır dikkat )
Kekik yağı
Çam terebentin
Portakal yağı ( Saçlar için de gayet uygundur, hem kokusuda çok güzel )
Papatya yağı
Böğürtlen yağı ( Buda şahane kokar. Saça nem dengesini kazandırır, parlaklık sağlar )

Böğürtlen, portakal, çörekotu yağı, badem yağı cilt bakımında kullanılır..
Güzel koksun istiyosanız böğürtlen ve portakal iki yağda hem saç için hem cilt için kullanıma uygun..

Son düzenleme:

Menekşe yağı alabilirsiniz hem kokusu güzel hem eskiden beri saç bakımında kullanılır..
Badem yağı
Susam yağı
Çörekotu yağı
Hindistan cevizi yağı
Kekik yağı
Çam terebentin
Papatya yağı
Böğürtlen yağı ( Buda şahane kokar. Saça nem dengesini kazandırır, parlaklık sağlar )

Güzel koksun istiyosanız böğürtlen ve portakal iki yağda hem saç için hem cilt için kullanıma uygun..

teyid etmek için soruyorum hindistancevizi yağı hem saça hem cilde gliserinli karışımda kullanılabilir mi bayılırım da kokusuna :54:

sinameki kokumu aldın da geldin di mii :1:
annem kızıyor zaten envai çeşit yağ var evde benim yüzümden
gliserin saç için de kullanılıyor kılıçbalığının düzenlediği bir karışım var gliserinli
aslında gliserin ve alınacak yağla saç spreyini de yapıp bir taşla iki kuş vurulabilir
hem saça hem cilde yarayacak yağ seçmek lazım
konu sahibi arkadaşım saça da yarayacak bir yağ önerebilir misin acaba?

tabiii ama sinameki midir bemiks midir nedir sana beni getiren bilemedim :1::1:
evde olan yağlardan birini kullanalım bari kız,yoksa cidden aktara dönecek ev :86::86:

Badem yağı
Susam yağı
Çörekotu yağı
Hindistan cevizi yağı
Kekik yağı
Çam terebentin
Papatya yağı

galiba hem cilde hem saça olan böğürtlen ve portakal yağları.
ve ben evde yağ deposunda portakal yağını hatırlıyorum var diye...
sanırım onu seçicem,sen barrom sen hangisinde karar kıldın :55::29:

teyid etmek için soruyorum hindistancevizi yağı hem saça hem cilde gliserinli karışımda kullanılabilir mi bayılırım da kokusuna :54:

Maalesef canım.
Hindistan cevizi yağı cilt için kullanılmıyor.
Saçlar için etkili sadece.

Evet canım.
Portakal ve böğürtlen hem cilde hem saça :34:

tabiii ama sinameki midir bemiks midir nedir sana beni getiren bilemedim :1::1:
evde olan yağlardan birini kullanalım bari kız,yoksa cidden aktara dönecek ev :86::86:
sarımsak kokusu olmadığı kesin :51:

hindistan cevizi diye düşündüm ve fakat altta da görüldüğü gibi cilde kullanılmıyormuş... :26:

Maalesef canım.
Hindistan cevizi yağı cilt için kullanılmıyor.
Saçlar için etkili sadece.

Evet canım.
Portakal ve böğürtlen hem cilde hem saça :34:

böğürtlen alayım madem ya da cildime daha çok yarayacak bi yağla hindistan cevizi yağı :68:

sarımsak kokusu olmadığı kesin :51:

hindistan cevizi diye düşündüm ve fakat altta da görüldüğü gibi cilde kullanılmıyormuş... :26:

böğürtlen alayım madem ya da cildime daha çok yarayacak bi yağla hindistan cevizi yağı :68:

tabisi de sarımsak kokusu yok artık :51::68:
yaw bi böörrtlen yağım eksikti :40:
şimdilik purtakal orda kal diyeyim
bi deneyim bakayım :9:

saçlarım felaket dökülüyor. kullandığım ilaçlardan olsa gerek. bide şimdi roaccutane başladım burda okuduma göre oda saç döküyormuş offf napcam ben şimdi :((( sivilcelerden kurtulayım diye saçlarımdan olcam. şampuanın içine sarımsak yağı kattım önceden işe yarıyodu azaldı dökülme ama artık oda işe yaramıyo. bioxin şampuanda kullanıyorum yok oda etki etmiyo. napabilirim acaba bu dökülmeyi önleyecek bişe yokmu kızlar :26:

saçlarım felaket dökülüyor. kullandığım ilaçlardan olsa gerek. bide şimdi roaccutane başladım burda okuduma göre oda saç döküyormuş offf napcam ben şimdi :((( sivilcelerden kurtulayım diye saçlarımdan olcam. şampuanın içine sarımsak yağı kattım önceden işe yarıyodu azaldı dökülme ama artık oda işe yaramıyo. bioxin şampuanda kullanıyorum yok oda etki etmiyo. napabilirim acaba bu dökülmeyi önleyecek bişe yokmu kızlar :26:

sarımsak yağı katmak bir işe yaramaz diye biliyorum ben uçar gider onun yağı direk sarımsak koysan ya da sarımsak yağını kendin çıkarsan çok daha iyi olur
saç dökülmesi için de maya maskeleri işe yarıyor topic vardı bunlarla ilgili

Back
X