- 17 Mayıs 2014
- 131
- 21
-
- Konu Sahibi bitahanhulya
1000 mg , kullanıyorum.. Hamile kaldıklarından bahsedenleri okudum internetten bende .. umutlanmıştım. belki kalanlar burda da vardır diyeDoktorum bana da verdi canım 1 bucuk aydır kullanıyorum ama henüz bir gebelik oluşmadı. Yumurtlamaya baya faydası varmıs. Zayıflamadım da henüz. Sen kaç mg kullanıyosun
Ben de 1000mg kullanıyorum. Aynı sekılde kalanları okudum bir kaç yerde . Ama hemen etki etmiyor sanırım en az 2 ay kullanmak gerekiyor galiba. Okuduklarım öyleydi.1000 mg , kullanıyorum.. Hamile kaldıklarından bahsedenleri okudum internetten bende .. umutlanmıştım. belki kalanlar burda da vardır diye
gebelik hemen olmuyor zamanla adet düzeni ve yumurtlama desteği oturdukça gebeliğe destek veren bir ila. ben ilkinde 11. ayda gebe olduğumu öğrendim.1000 mg , kullanıyorum.. Hamile kaldıklarından bahsedenleri okudum internetten bende .. umutlanmıştım. belki kalanlar burda da vardır diye
Merhana bende matofin kullaniyorum farkli ilacı spor yaptim yedigimr dikkat ettim 20 kilo verdim bende pkoluyum ovulosyon testi aldim ve macun aldim 3 aylik hamileydim 3 gün önce kurtaj oldum düzenli ilaclarini kullan aksatma mutlaka kuzumarkadaşlar ben bir yıldır korunmuyorum. Polikistik over teşhisim var. Klomen çatlagma iğnesi vs kullandım olmadı. Şimdi glifor verdiler kullanalı bir ay olmadı . Kullanıp hamile kalanlar var mı? Ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Hamile kalinca glifor icmeyi biraktiniz miarkadaşlar ben bir yıldır korunmuyorum. Polikistik over teşhisim var. Klomen çatlagma iğnesi vs kullandım olmadı. Şimdi glifor verdiler kullanalı bir ay olmadı . Kullanıp hamile kalanlar var mı? Ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Hamile kalinca glifor icmeye devam mi yoksa birakiliyor muŞeker ilacı canım bu pco için etkili bi ilaç. Hamilelik için kullanılmıyor ama hamileliğe katkısı var.
Hamile kalinca glifor icmeyi biraktiniz mi bende bugun ogrendim de insallh benie kalirDoktorum bana da verdi canım 1 bucuk aydır kullanıyorum ama henüz bir gebelik oluşmadı. Yumurtlamaya baya faydası varmıs. Zayıflamadım da henüz. Sen kaç mg kullanıyosun
İlk üç ay kullandırdı sonra bıraktım. Şuan yine ihtiyacım var şeker isteğime engel olamıyorumHamile kalinca glifor icmeyi biraktiniz mi
Canım ben tüp bebeğe geçtim mayıs ayında transfer olacağım doktorum söyleyecek kullanıp kullanmayacağımı. Bilmiyorum ama 9 ay boyunca kullanırsam gebelik şekerim de yükselmez diye düşünüyorumHamile kalinca glifor icmeyi biraktiniz mi bende bugun ogrendim de insallh benie kalirbugun aksam iceyim mi icmeyim mi bilemedim
9 ay neden kullanmadınız? Bir zararı oldugu icin mi yoksa kendiniz mi bıraktınızİlk üç ay kullandırdı sonra bıraktım. Şuan yine ihtiyacım var şeker isteğime engel olamıyorum
Ben bugun doktoru aradim birak dedi9 ay neden kullanmadınız? Bir zararı oldugu icin mi yoksa kendiniz mi bıraktınız
Zararımı varmısBen bugun doktoru aradim birak dedi
Bilmiyorum valla birak dedi hemen biraktim bende hic sormadim telefonla knustuk zaten bence sizde sorun hamileysenizZararımı varmıs
Yok değilim tüp bebek olacak zaten doktoruma soracağım. Sağolun . İnsallah hayırlısıyla doğurun insallahBilmiyorum valla birak dedi hemen biraktim bende hic sormadim telefonla knustuk zaten bence sizde sorun hamileyseniz
Insllh tez zamanda olurr hayrlsylaaa insallahhhhhhhYok değilim tüp bebek olacak zaten doktoruma soracağım. Sağolun . İnsallah hayırlısıyla doğurun insallah
Glifor metformin içeriyor zararlı yani sonrasında bıraktıyor doktorlar9 ay neden kullanmadınız? Bir zararı oldugu icin mi yoksa kendiniz mi bıraktınız
Merhaba glifor kullanıp hamile kalabildinizmiDoktorum bana da verdi canım 1 bucuk aydır kullanıyorum ama henüz bir gebelik oluşmadı. Yumurtlamaya baya faydası varmıs. Zayıflamadım da henüz. Sen kaç mg kullanıyosun