Gliforla hamile kalan oldu mu?

bitahanhulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
131
21
arkadaşlar ben bir yıldır korunmuyorum. Polikistik over teşhisim var. Klomen çatlagma iğnesi vs kullandım olmadı. Şimdi glifor verdiler kullanalı bir ay olmadı . Kullanıp hamile kalanlar var mı? Ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

Şeker ilacı canım bu pco için etkili bi ilaç. Hamilelik için kullanılmıyor ama hamileliğe katkısı var.

Doktorum bana da verdi canım 1 bucuk aydır kullanıyorum ama henüz bir gebelik oluşmadı. Yumurtlamaya baya faydası varmıs. Zayıflamadım da henüz. Sen kaç mg kullanıyosun

Doktorum bana da verdi canım 1 bucuk aydır kullanıyorum ama henüz bir gebelik oluşmadı. Yumurtlamaya baya faydası varmıs. Zayıflamadım da henüz. Sen kaç mg kullanıyosun
1000 mg , kullanıyorum.. Hamile kaldıklarından bahsedenleri okudum internetten bende .. umutlanmıştım. belki kalanlar burda da vardır diye

1000 mg , kullanıyorum.. Hamile kaldıklarından bahsedenleri okudum internetten bende .. umutlanmıştım. belki kalanlar burda da vardır diye
Ben de 1000mg kullanıyorum. Aynı sekılde kalanları okudum bir kaç yerde . Ama hemen etki etmiyor sanırım en az 2 ay kullanmak gerekiyor galiba. Okuduklarım öyleydi.

gebelik hemen olmuyor zamanla adet düzeni ve yumurtlama desteği oturdukça gebeliğe destek veren bir ila. ben ilkinde 11. ayda gebe olduğumu öğrendim.

arkadaşlar ben bir yıldır korunmuyorum. Polikistik over teşhisim var. Klomen çatlagma iğnesi vs kullandım olmadı. Şimdi glifor verdiler kullanalı bir ay olmadı . Kullanıp hamile kalanlar var mı? Ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Merhana bende matofin kullaniyorum farkli ilacı spor yaptim yedigimr dikkat ettim 20 kilo verdim bende pkoluyum ovulosyon testi aldim ve macun aldim 3 aylik hamileydim 3 gün önce kurtaj oldum düzenli ilaclarini kullan aksatma mutlaka kuzum🤲🏻😍

Hamile kalinca glifor icmeyi biraktiniz mi

Hamile kalinca glifor icmeyi biraktiniz mi bende bugun ogrendim de insallh benie kalir 😍 bugun aksam iceyim mi icmeyim mi bilemedim

Hamile kalinca glifor icmeyi biraktiniz mi bende bugun ogrendim de insallh benie kalir 😍 bugun aksam iceyim mi icmeyim mi bilemedim
Canım ben tüp bebeğe geçtim mayıs ayında transfer olacağım doktorum söyleyecek kullanıp kullanmayacağımı. Bilmiyorum ama 9 ay boyunca kullanırsam gebelik şekerim de yükselmez diye düşünüyorum 😊

X