Glifor ve yan etkileri

gorkemlitavuk

Catlover
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
214
183
33
28
Merhaba kızlar
Doktorum pcos olduğum için glifor 1000 mg verdi. İlk hafta günde 2 kez yarım , sonrasında günde 2 kez 1 er tablet. Şuan yarım kullanıyorum 5. Günümdeyim. Problem şu ki inanılmaz mide ağrısı ve şişlik yaptı bende. Midem elime geliyor resmen ve gerçekten çok ağrıyor, acıyor. Bunlar normal mi , yaşayan var mı?

Bende kullanıyorum günde bir kez alıştım artık yan etkisi yok

Bende kullanıyorum günde bir kez alıştım artık yan etkisi yok
Kaç günde alıştınız, hiç yan etki yaşamadınız mı? Ben tarlusal da kullanıyorum gerçi ama glifor sindirim sistemi rahatsızlıkları yapıyormuş. Bir de ben yemeğimi bitirmeye yakın bu ilacı içiyorum. Daha sonra son lokmalarımı yiyip öyle kalkıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz

Geçmiş olsun evet bende 4 ay kullandım kilo verdim bende de başta çok ishal oldu bulantı oldu ama geçti

Geçmiş olsun evet bende 4 ay kullandım kilo verdim bende de başta çok ishal oldu bulantı oldu ama geçti
Teşekkür ediyorum bende de iştahımı azalttı gerçekten de. İlk Bikaç gün den sonra ishal geçti. Normalde 3te falan uyurum 12 yi göremeden bayılıyorum resmen uyku düzenim inanılmaz değişti. Bulantı yok ama mide ve karın ağrısı beni mahvediyor inşallah geçer

Geçer geçer bende de uyku yapmıştı doğru bir ara canım hiç abur cubur çekmedi ya aşırı kilo verdim ama iyi oluyor

Yemekten snr içiyorum 2 hafta mide bulantısı yaşadım sonra gecti

Merhaba bendede pcos var doktor ne için glifor verdi acaba ?

Pcos için verdi. Şekerim de biraz yüksekmiş, insülin direnci düşsün hamile kalabileyim diye. Bu hafta da klomene başlayacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…