Glifor ve inofolic kullananlar !!!!

yaman_tugce

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
93
13
13
41
arkadaşlar pko hastasıyım.2 senedir tedavi görüyorum. dr bu sefer klomenle birlikte glifor e inofolic te erdi.kullanan arkadaşlar nasıl faydası oldumu?aç karnınamı tok karnınamı içiyosunuz bunları?

merhaba cnm bende pko hastasıyım jinekolog dokt banada verdi 12 gündür içiyorum 2 kilo vermişim ama bana günde 2 adet 850 mg glifor verdi sabah ve akşam yemeklerin arasında iç demişti yanlız ben onu içtiğimden bu yana çok öksürüyorum buna canım çok sıkılıyor

Bende pko hastasıyım drum klomen ve inofolic verdi fakat gebelik oluşmadı bu ay glifor verdi yumurta kalitesini arttırıyormuş bakalım olmazsa Ağustos ayında aşılama olacak inş gerek kalmaz meleğimiz süpriz yapar bize

Merhaba aradan çok uzun zaman geçmiş ancak belki cevap verirsiniz malum coronadan dolayı hastaneye gidemiyoruz. zaten gitsek de Doktorlar çok ilgilenmiyor ultrasona bakıyor kan tahlilinde bakıyor hiçbir şey söylemiyor sıkıntı yok diyorlar ama polikistik over devam. Ben de eczaneden glifor ve inofolic almayı düşünüyorum aynı anda kullanılabiliyor mu acaba onu sormak istiyorum size

Hiçbir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben de insülin direnci dolayısıyla glifor kullanıyorum aynı zamanda tüp bebek tedavisi için vitamin de alıyorum.sorun olsa tüp bebek doktorum söylerdi,aldığım vitaminin içinde folik asitte var çünkü

Ben jinekoloğa gidemeden alacağım en fazla sağlık ocağı doktoruna sorabilirim ama onun da bilgisi olduğunu sanmıyorum. Glifor kullanırken sizde kilo verdiniz mi. Ben şu an yaklaşık 20 gündür Spor artı sağlıklı beslenmeye geçtim ancak kilo veremiyorum vücudum şekillendi sadece.

evet canım kilo verdim.ocakta başladım ilaca 64 kiloydum.şuan 56 kiloyum.
gliforu kullandın mı hiç?
bu ilaç çok zayıflatıyor ben ne zaman tatlı bişey yesem afedersin lavaboya koşuyorum
vücut atıyor en azından ben de böyle
sabah yarım akşam yarım kullanıyorum.tüp bebek transferinden önce endokrin doktoruma gideceğim

Hiç kullanmadim ama dünden beri araştırıyorum pcos için de kullanılıyormuş birde eşime anlatabilsem alicam inşallah. Folik asit düşüklüğü yapıyormuş yanında inofolik de alicam bakalim

Bu arada spor ve sağlıklı beslenme ile desteklediniz mi? Ben yapıyorum ama 20 günde ancak 1 kilo gitti

Hiç kullanmadim ama dünden beri araştırıyorum pcos için de kullanılıyormuş birde eşime anlatabilsem alicam inşallah. Folik asit düşüklüğü yapıyormuş yanında inofolik de alicam bakalim
Doktor vermeden kullanmak ne kadar doğru bilemiycem.benim dediğim gibi insulin direncim yüksek.ailede şeker var zaten.o yüzden başladım.endokrin doktorum yazdığından beri kullanıyorum.tup bebek doktorum günde 1 saat yürüyüş yapmamı önerdi ve yaklaşık 2 ay sadece yürüyerek 3 kilo vermiştim.sonrasinda glifor a başladım daha da zayıfladım.56 kiloyum boyum 168 civarı.malum koronodan dolayı yürüyüşe ara verdim.ama bu süre zarfında hiç kilo almadım ilac zayıflatıyor çünkü.

herkese soruyorum size de soracagım hangi doktora gittiniz diye. cünkü dogum kontrol hapı dısında ilaç kullanmak istiyorum artık

Merhabalar bende 2 aydır klomen ve ovitrelle kullandım ama gebelik olmadı glifor ve inofolic almayı düşünüyorum acaba iyi gelirmi

Merhabalar bende 2 aydır klomen ve ovitrelle kullandım ama gebelik olmadı glifor ve inofolic almayı düşünüyorum acaba iyi gelirmi
Hiç bir fikrim yok ama mutlaka doktorunuza danışın. Benim de 2. Klomen ayım ilk defa ovitrelle vuruldum dün bakalım göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…