- 13 Kasım 2022
- 713
- 397
- 27
- Konu Sahibi hellobabys
Kızlae glıfor ve ınofolıc combiye başladım glıforu kaç tane alıyordunuz ilk başladığınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şuan başladım ama bende aşırı bir idrar sorunu yarattı dakika başı idrara çıkiyorum ve aşırı bir yanma yapıyorBen muadilini kullandım matofin , günde birtane akşam yemeğinde beraber yada direkt yemekten sonra içiyordum iştah kesiyordu biraz zayıflattı siz bu ilaçla zayıfladıkça hormonlar düzelecek ve yumurtalıklarınız çalışmaya başlicak genellikle polikistik over sendromunda yapılan bir tedavidir inositol takviyesi ve insülin ilacı
Glifor da ilk defa duydum idrar ve yanma yaptığını doktora söyle bence dozunu farklı ayarlanabilir ama sanmıyorum ondan olacağını daha çok enfeksiyon gibi geldi bana kızılcık çayı iç temizlerBende şuan başladım ama bende aşırı bir idrar sorunu yarattı dakika başı idrara çıkiyorum ve aşırı bir yanma yapıyor
İnsülin direncim ver söyledi ama gene de sormak istedimŞeker hastalığınizmi var insülin direncinizmi doktor kullanım şeklini söylemiştir
Glifor da ilk defa duydum idrar ve yanma yaptığını doktora söyle bence dozunu farklı ayarlanabilir ama sanmıyorum ondan olacağını daha çok enfeksiyon gibi geldi bana kızılcık çayı iç temizler
Pco tanım yok ama olmuyor bir de bu yolu denemek istedikBen muadilini kullandım matofin , günde birtane akşam yemeğinde beraber yada direkt yemekten sonra içiyordum iştah kesiyordu biraz zayıflattı siz bu ilaçla zayıfladıkça hormonlar düzelecek ve yumurtalıklarınız çalışmaya başlicak genellikle polikistik over sendromunda yapılan bir tedavidir inositol takviyesi ve insülin ilacı
Bende kullanıyorum direnç var kilo daİnsülin direncim ver söyledi ama gene de sormak istedim
İnşallah faydasını görelimBende kullanıyorum direnç var kilo da
Merhaba bu ilaçlaBen muadilini kullandım matofin , günde birtane akşam yemeğinde beraber yada direkt yemekten sonra içiyordum iştah kesiyordu biraz zayıflattı siz bu ilaçla zayıfladıkça hormonlar düzelecek ve yumurtalıklarınız çalışmaya başlicak genellikle polikistik over sendromunda yapılan bir tedavidir inositol takviyesi ve insülin ilacı
İkisini aynı anda mı KullandınızKızlae glıfor ve ınofolıc combiye başladım glıforu kaç tane alıyordunuz ilk başladığınız
EvetMerhaba bu ilaçla
Gebelik oldu mu
Evet canımİkisini aynı anda mı Kullandınız
kullanumdan ne kadar sonra oldu