• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glifor kullanırken gecikme yaşayan var mi

beyzzzz4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
156
32
13
24
Kızlar selam insülin direncinden dolayı iki ay önce doktorum glifora başlattı düzenli gidiyordu kullanırken de adetim ama bu ay adetim gecikti son adet tarihim 7ocak testlerden elinde olamıyorum glifor kullanırken gecikme yaşayan oldu mu yaşayanlar varsa söyleyebilir mi

Kızlar selam insülin direncinden dolayı iki ay önce doktorum glifora başlattı düzenli gidiyordu kullanırken de adetim ama bu ay adetim gecikti son adet tarihim 7ocak testlerden elinde olamıyorum glifor kullanırken gecikme yaşayan oldu mu yaşayanlar varsa söyleyebilir mi
Glifor kullandım fakat gecikme olmadı. Glşfordan kaynaklı değildir bence. Aksine herşeyi düzene koynaya yardımcı bir ilaç

Ben hamileyim gebelik şekerim var glifor kullanıyorum canım. Gebelik varsa bir zararı olacağını sanmam
Anladım canım çok teşekkür ederim glifor kullanmama rağmen gecikme olması gebelik ihtimalinin arttığını mi gösterir son adet tarihim 7ocak kan vermeli miyim

Anladım canım çok teşekkür ederim glifor kullanmama rağmen gecikme olması gebelik ihtimalinin arttığını mi gösterir son adet tarihim 7ocak kan vermeli miyim
Valla test yapmadan bilemezsin ki canım benim. Hiç karşılaşmadım böyle birşeyle. Ama için rahat etsin yap istersen belli olmaz

Kullanırken mi hamile kaldın gecikmenin kaçıncı günü öğrendin
Gecikmeden öğrendim
Beta 80 küsürdü çok silik çizgi çıktı idrar testinde.
Ovülasuon testi yapmıştım
Yumurtlamadan sonraki 11.gün test yaptım
Evet glifor kullanıyordum

Back