- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Cok sıkıntı yaşadın mı peki hamileleginde ben hep bi arada kalıyorum ya acaba hamileligi tamamen erteleyip zayıflayip insülin direncini kirmaya mi cabalasamBende de insülin direnci var. 2 hamileliğimde de kullandım ama onun takibi çok önemli. Hamile kalınca endokrin doktoruna hemen söylemelisin. İlaç 12. Haftaya kadar doz azaltılarak kullanılıyor. Dr yapıyor doz azaltımını. Ayrıca endokrin doktoruna yine takibe devam etmelisin
Hmm tsk ederim bilgi icin hayrlisi bklmDr tarafından takipli olup, diyetine uyarsa n bi sorun çıkmaz. Gerisi Allah ın takdiri
Hamile kaldinz mi sizEvet kullandım canım işe yaradı doktorunun tavsiyesini dinle ..
evet canım kilo veremiyordum bu yüzden glifor verdi. 4/5 kilo verdim 2 ayda ama aşılamada yapıldı. yani sadece bu hap hamile kaldırmaz yani önce Allah'tanHamile kaldinz mi siz
Biliorum canm hersey Allah tan tabi benim baska bi problemim yok gibi inaulin direncinden vaska onu da bu hap dengelersr belki faydasi olur mu ki hamile kalmama die merak ettim ins hayrlsiievet canım kilo veremiyordum bu yüzden glifor verdi. 4/5 kilo verdim 2 ayda ama aşılamada yapıldı. yani sadece bu hap hamile kaldırmaz yani önce Allah'tan
Himm sen ne icin kullaniosn glikofeniBen de glikofen kullanıyorum, benzer ilaclar sanırım,yumurtanın gelisimjni destekliyormus,yanında bir sürü ilaç tabi 5 tane ilaç kullanuyorum, , klomen de verdi önümüzdeki ay başlayacağım insalllah hayirlisi bakalım
Şeker yok aslında bende polikistik over var, yumurta gelisimi için verdi hamilelik için yaniHimm sen ne icin kullaniosn glikofeni
Ne yan etkisini gordun ki ...Aynı zamanda zayıflatıyor ama yan etkisi çok gerçekten
Mide bulantısı çok yapıyor , halsizlik vsNe yan etkisini gordun ki ...
Himm bende olmuyo sukur ins faydasini görürüm insulin direncim düşsün de keskeMide bulantısı çok yapıyor , halsizlik vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?