• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glifor kullanıp hamile kalan var mi

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.187
598
30
Mrb Arkadaslar her ay duzenli adet goruyordum bu ay ilk defa adet gecikmesi yaşadım ve hamile miyim die kac kez test yaptm kan verdim yok en son doktora gittim bakti kist falan da yok ama adetini getirelim dedi adet sokturucu verdi bende ayni zamanda insulin direnci var hamile kalmaya engel mi dedim evet dedk saglik ocagindaki doktorum ilaci kullandgm sure zarfinda korunmam gerektigini soledi falan deyince bi sakincasi yok hatta hamile kalmana da yardimci da olur bebek istiosan dedi sorum glifor kullanıp hamile kalan oldu mu olduysanz bebege bi zarari oldu mu

Bende de insülin direnci var. 2 hamileliğimde de kullandım ama onun takibi çok önemli. Hamile kalınca endokrin doktoruna hemen söylemelisin. İlaç 12. Haftaya kadar doz azaltılarak kullanılıyor. Dr yapıyor doz azaltımını. Ayrıca endokrin doktoruna yine takibe devam etmelisin

Bende de insülin direnci var. 2 hamileliğimde de kullandım ama onun takibi çok önemli. Hamile kalınca endokrin doktoruna hemen söylemelisin. İlaç 12. Haftaya kadar doz azaltılarak kullanılıyor. Dr yapıyor doz azaltımını. Ayrıca endokrin doktoruna yine takibe devam etmelisin
Cok sıkıntı yaşadın mı peki hamileleginde ben hep bi arada kalıyorum ya acaba hamileligi tamamen erteleyip zayıflayip insülin direncini kirmaya mi cabalasam :110:

evet canım kilo veremiyordum bu yüzden glifor verdi. 4/5 kilo verdim 2 ayda ama aşılamada yapıldı. yani sadece bu hap hamile kaldırmaz yani önce Allah'tan
Biliorum canm hersey Allah tan tabi benim baska bi problemim yok gibi inaulin direncinden vaska onu da bu hap dengelersr belki faydasi olur mu ki hamile kalmama die merak ettim ins hayrlsii

Ben de glikofen kullanıyorum, benzer ilaclar sanırım,yumurtanın gelisimjni destekliyormus,yanında bir sürü ilaç tabi 5 tane ilaç kullanuyorum, , klomen de verdi önümüzdeki ay başlayacağım insalllah hayirlisi bakalım

Ben de glikofen kullanıyorum, benzer ilaclar sanırım,yumurtanın gelisimjni destekliyormus,yanında bir sürü ilaç tabi 5 tane ilaç kullanuyorum, , klomen de verdi önümüzdeki ay başlayacağım insalllah hayirlisi bakalım
Himm sen ne icin kullaniosn glikofeni

Back