glifor kullananlar

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
mrb arkadaşlar hem kilo kontrolü hemde yumurtaların gelişmesi için kullanıyorum kullanıp yararını görenler varmı bide hergün aynı saattemi kullanmak lazım

hadi yaa peki düzenlimi kullandın ben hiç bi ilacı düzenli kullanamıyorum malesef

Glifor diabet ilacı neden kilo kontrolü için kullanıyorsunuz insulin direnciniz mi var?

Bağırsakları harekete geçirdiği kesin :)

mrb arkadaşlar hem kilo kontrolü hemde yumurtaların gelişmesi için kullanıyorum kullanıp yararını görenler varmı bide hergün aynı saattemi kullanmak lazım
ben muadili olan glukophage kullandim.h kilo verdim.hem yumurtalarin calismasima yardimci oldu.sonuc olarak oglum.3 yasinda..3 hafta once de kizim.dunyaya geldi. darisi tum isteyenlere

ben muadili olan glukophage kullandim.h kilo verdim.hem yumurtalarin calismasima yardimci oldu.sonuc olarak oglum.3 yasinda..3 hafta once de kizim.dunyaya geldi. darisi tum isteyenlere
41 kere maşallah canım öpüyorum kızını güle gülü büyüt cocuklarını allah bizede nasip etsin inş. bu senin dediğin farklı bi ilacmı

Bnde glifor kullanırken hamile kaldım.. Öle saatli kullanmadım.. Ama ilaca yürüyüs saglıklı beslenme biraz destekle yani kılo verdim.. Suanda 7 haftam var ikinci bebişi kucagıma alıcam nasipse

evet bide polikistik over var bu ay kullanmaya başladım 3 ay daha hamile kalamazsam tekrar doktora gidicem

O halde düzenli kullanmak zorundasın, yemekle beraber alman gerek canım. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız...

Bnde glifor kullanırken hamile kaldım.. Öle saatli kullanmadım.. Ama ilaca yürüyüs saglıklı beslenme biraz destekle yani kılo verdim.. Suanda 7 haftam var ikinci bebişi kucagıma alıcam nasipse
hayırlı olsun ne kadar zamanada kaç kilo verdiniz..

glifor bağırsak etkisinin yanında östorojen salgılanmasına mı yardımcı ?

Düzenli kullanınca kilo verdiriyor. Benim insülin direncim var ilk öğrendigim zaman ilk 2 hafta düzenli kullandım 2 haftada 2 kiloo 400 gr vermiştim. Hala düzenli kullanmam laxım ama kullanmıyorum etkisinide göremiyorum kilo açısından :)
Ama dediğim gibi hem beslenmeye dikkat edip hem düzenli kullanınca kilo vermede destek oluyor.

ben de glukophage kullandım. yasminle birlikte bende de polikistik over sendromu var.
kilo vermeme yardımcı oldu evet. hamileliğim de kolay oldu ama hamileliği öğrendiğimizde kesmemiz gerekiyormuş metformini.
yemeklerin arasında düzenli kullanmalısın.

yanlız kızlar ben yemekten sonra kullanıyom yanlışmı kullanıyom acaba tekrar doktoramı gitsem ???

41 kere maşallah canım öpüyorum kızını güle gülü büyüt cocuklarını allah bizede nasip etsin inş. bu senin dediğin farklı bi ilacmı
farkli sayilmaz cnm. bu da insulin direncini kirmak icin verilen bi ilac. kadin dogumcum yazmisti. iki.hamileligimden once de kullandim pko icin. istaj kesitigi icin daha kolay kilo veriyosun
ben bi de yuruyus ile desteklemistim. iki hamileligim de cok kolay oldu sukurler olsun
.Rabbim sana da tez vakitte saglikla nasip etsin ins..

amin canım inş ilacı kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldın

yanlız kızlar ben yemekten sonra kullanıyom yanlışmı kullanıyom acaba tekrar doktoramı gitsem ???
Canım eğer yemekten sonra mide yanması falan yapmıyorsa yemekten sonra kullanmaya devam et, eğer yanma bulantı gibi şikayetlerin varsa yemekle beraber al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…