ben muadili olan glukophage kullandim.h kilo verdim.hem yumurtalarin calismasima yardimci oldu.sonuc olarak oglum.3 yasinda..3 hafta once de kizim.dunyaya geldi. darisi tum isteyenleremrb arkadaşlar hem kilo kontrolü hemde yumurtaların gelişmesi için kullanıyorum kullanıp yararını görenler varmı bide hergün aynı saattemi kullanmak lazım
41 kere maşallah canım öpüyorum kızını güle gülü büyüt cocuklarını allah bizede nasip etsin inş. bu senin dediğin farklı bi ilacmıben muadili olan glukophage kullandim.h kilo verdim.hem yumurtalarin calismasima yardimci oldu.sonuc olarak oglum.3 yasinda..3 hafta once de kizim.dunyaya geldi. darisi tum isteyenlere
evet bide polikistik over var bu ay kullanmaya başladım 3 ay daha hamile kalamazsam tekrar doktora gidicemGlifor diabet ilacı neden kilo kontrolü için kullanıyorsunuz insulin direnciniz mi var?
evet bide polikistik over var bu ay kullanmaya başladım 3 ay daha hamile kalamazsam tekrar doktora gidicem
hayırlı olsun ne kadar zamanada kaç kilo verdiniz..Bnde glifor kullanırken hamile kaldım.. Öle saatli kullanmadım.. Ama ilaca yürüyüs saglıklı beslenme biraz destekle yani kılo verdim.. Suanda 7 haftam var ikinci bebişi kucagıma alıcam nasipse
ins canım saolO halde düzenli kullanmak zorundasın, yemekle beraber alman gerek canım. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız...
farkli sayilmaz cnm. bu da insulin direncini kirmak icin verilen bi ilac. kadin dogumcum yazmisti. iki.hamileligimden once de kullandim pko icin. istaj kesitigi icin daha kolay kilo veriyosun41 kere maşallah canım öpüyorum kızını güle gülü büyüt cocuklarını allah bizede nasip etsin inş. bu senin dediğin farklı bi ilacmı
amin canım inş ilacı kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldınfarkli sayilmaz cnm. bu da insulin direncini kirmak icin verilen bi ilac. kadin dogumcum yazmisti. iki.hamileligimden once de kullandim pko icin. istaj kesitigi icin daha kolay kilo veriyosun
ben bi de yuruyus ile desteklemistim. iki hamileligim de cok kolay oldu sukurler olsun
.Rabbim sana da tez vakitte saglikla nasip etsin ins..
Canım eğer yemekten sonra mide yanması falan yapmıyorsa yemekten sonra kullanmaya devam et, eğer yanma bulantı gibi şikayetlerin varsa yemekle beraber al...yanlız kızlar ben yemekten sonra kullanıyom yanlışmı kullanıyom acaba tekrar doktoramı gitsem ???
bi haftadır kullanıyom sabah akşam bi faydasını yada yan etkisini görmedimCanım eğer yemekten sonra mide yanması falan yapmıyorsa yemekten sonra kullanmaya devam et, eğer yanma bulantı gibi şikayetlerin varsa yemekle beraber al...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?