Glifor kullanan ve kilo verip hamile kalan var mı ?

Yenigelinnn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
22
14
8
30
Kizlar 5 aylık evliyim eşimle 2 aydır tartstiyoruz onun etkisiyle adetin 2 aydır önce lekelelenme sonra adet şeklinde oluyo doktora gittim bugün biraz kiloluyum bu ara doktor rahim de bişey yok normal ama ufak ufak kistler var di glifor verdi kilo ver biraz dedi şeker için test yapmadı ama ailede genetik dedim şimdi kafam karışık kullansam mi yoksa diyet spor ile mi versem ne onerirsiniz kullanan arkadaslar

G
Kizlar 5 aylık evliyim eşimle 2 aydır tartstiyoruz onun etkisiyle adetin 2 aydır önce lekelelenme sonra adet şeklinde oluyo doktora gittim bugün biraz kiloluyum bu ara doktor rahim de bişey yok normal ama ufak ufak kistler var di glifor verdi kilo ver biraz dedi şeker için test yapmadı ama ailede genetik dedim şimdi kafam karışık kullansam mi yoksa diyet spor ile mi versem ne onerirsiniz kullanan arkadaslar
Geçmiş olsun, ben kullanmiyorum ama annem seker hastasi oldugu icin glifor kullanıyor. Size test yapmadan neden o ilacı vermis ki. Bence başka bir doktora gidip glukoz testi de yaptırın.

İlginç test yapmadan ezbere ilaç vermesi
Ama glifor u zayıflamak isteyenlerde kullanıyormus tabiki sağlıklı değil

Benimde bi 7 8 kilo fazla var canım ama baktı ufak kistler var dedi şeker ailemde var deyince bunu verdi bende şaşırdım. Birde böbrekleri etkiliyomus mide bulantısı ishal falan korktum acikcasi

Back
X