• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Glatt Saç Düzleştirici ürün

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
96
31
Samsun
arakadasLar gLatt saC duzlestırıcıymıs yanı saC 2 ay kadaR duz kalıyomus
glatt ile ilgili herSyeı burda paylasaLım
bn meraK ettm bu ürüNü acaba hıC bı zaRaRı yokmu?

Arkadaşım bu konu daha önce de birkaç defa konuşuldu farklı yerlerde.
Benim bildiğim kadarıyla beyazı ve kırmızısı var ama kırmızı olan çok çok zararlı beyaz daha az zararlıymış. Saçları düzelttiği doğru ama 2 ay kalacağını zannetmiyorum. Çok dikkat edersen o zaman bilemem.
Sonuç itibariyle zararlı ama zaten zararsız ürün var mı ki ?

Kuaförler uyguluyor. Sakın siz evde denemeyin.
Yine de fön gerektiriyor diye biliyorum.
Banyodan çıkıca kazık gibi duruyormuş.
Onun yerine size "straight thrapy"i öneririm.
Ben uyguladım, 6 ay garantisi var. Ben bizzat memnun kaldım....

ben kullandım glatt. evde kendim uyguladım. saçlarım halen dalgalı ama saatlerce fönle uğraşmıyorum daha kolay sekil alıyor ve fön cekmeyincede hala dalgalı. saçlarımı biraz kuruttu ve elektriklenmeleri geçmedi. halen kabarıyor. net bir çözüm değil. bilim adamları bence şu saç düzleştirmek için daha ekonomik çözüm bulsunlar. Sayın Bilim adamları size sesleniyorum ne olucak bizim bu kabarık ve dalgalı saçlarımız. en iyisi galiba saçlarımızla barışmak kızlar... ne yapalım dalgalı olsunlar arada fön cektirirz. Kuoföfüm dediki saçların uzayınca ağırlaşak ve daha az kabarıcak... bide ole deniyelim bakalım

kızlar Glatt hakkında bu kadarcıkmı yorum yapılmış,yokmu kullanan???ben çok merak ediyorum nasıl bişiy..benimde saçlarım dalgalı ve sürekli fön çekmem gerekiyo ve bu da saçımı çok yıpratıyo,resmen bıktım yaa,canımdan bezdirdi yıllardır,düz saçı çok seviyorum ve saçlarımla bi türlü barışık olamıyorum:((şu Glatt denilen ilaç evde uygulanan bişiymi??mafoldumben

ben kullandım glatt. evde kendim uyguladım. saçlarım halen dalgalı ama saatlerce fönle uğraşmıyorum daha kolay sekil alıyor ve fön cekmeyincede hala dalgalı. saçlarımı biraz kuruttu ve elektriklenmeleri geçmedi. halen kabarıyor. net bir çözüm değil. bilim adamları bence şu saç düzleştirmek için daha ekonomik çözüm bulsunlar. Sayın Bilim adamları size sesleniyorum ne olucak bizim bu kabarık ve dalgalı saçlarımız. en iyisi galiba saçlarımızla barışmak kızlar... ne yapalım dalgalı olsunlar arada fön cektirirz. Kuoföfüm dediki saçların uzayınca ağırlaşak ve daha az kabarıcak... bide ole deniyelim bakalım

Canım saçlarında hiçmi bi değişiklik olmadı,yani hiç düzleşmedimi??:1no2:

evde nasıl yapıcaz ?
bi de saçımıza zarar vermeyelim, yakarız falan :S

biri söylemişti glatt kullanmış ve saçları sürekli dü kalmış. deneyeceğim bende. çok uuzn zamandır var bu ürün. zararlıdır mutlaka ama offfffff herşey zararlı artık zaten yediğimiz içtiğimiz kullandığımız herşey hemen hemen

Back