arkadaşlar düşündüm de elimizdeki setlerden çalışacak olanlar için bi çalışma programı düzenleyelim.Hem böylelikle neye ne kadar çalıştığımızı görmüş oluruz. Yapmamız gereken tarih coğrafya vatandaşlık türkçe ve matematik için elimizde bulunan kitaplarda kaç ünite olduğunu söylemek bitirdiğimiz üniteyide yanına yazarız. Böylece düzenli bi şekilde çalışmış oluruz. Ben aşağıya yazıyorum katılmak isteyenler söyleyebilir.
KPSS 2012 -Tar - Coğ - Vat - Mat - Tür
piolin.......20/1..-..7/0..-..9/0..-..32/0..-..8/0..
arkadaşlar buşekilde önce toplam ünite sayısı sonrada bitirdiğimiz ünite sayısını yazarak ne kadar çalıştığımızı görebilirizörneğin ben sadece tarihten 1 ünite çalıştım o yüzden yanına 1 diye belirttim
tamam canım sen üniteleri söylersin onlarıda yazarızTam aradığım topic :81:Listeye beni de ekler misinBurda hem birbirimize destek oluruz hemde motivasyonumuz bozulmadan disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ederiz. henüz modüler set almadım ama elimde kamu yayınlarının kpss dergileri var ordan çalışacağım şimdilik
Tatlım listeye beni de eklermisin.Bu hafta içinde modüler set alacağım
gkgy ihyiyaç eğitim yargı düşünüyorum
sizin önerebileceğiniz yayınlar var mı
dün açıklanan kpss mağduruyum
70 aldım ama atanmam mümkün değil
bende muratın modüler setini alıp ara ara çalışanlardanım.. belki bu topiçte teşvik eder çalışmamı sağlar.. bu arada sizler ne mezunusunuz arkadaşlar bölüm nedir??
talya seni de ekliyorum listeyehoşgeldin
KPSS 2012 -Tar - Coğ - Vat - Mat - Tür
piolin..............20/1..-..7/0..-..9/0..-..32/0..-..8/0..
simorgh...................-.........-........-..........-........
angelteacher............-.........-........-..........-........
xxtalyaxx.................-.........-........-..........-........
cimev istersen sende katılabilirsin listeyebende dün açıklanan kpss mağduruyum 77 aldımelveda hayaller bu sene tekrar hazırlancam...
canım sen de kitaplarındaki toplam üniteyi söyle yazalım böylelikle takibin kolaylaşır ben de ramazandan sonra başlıycam çok sıcak çünküKızlar bugün kesinlikle programlı olarak çalışmaya başlıyorum kpss uzun bir yol ve şimdiden çaba sarf etmezsek istediğimiz puanı almak hayal almak olabilir.Gün gün gelişmeleri yazmak istiyorum umarım sizlerde bana katılırsınız
kızlar benm eşimde kpssye çalışıcak ve meslek lisesi mezunu sizin şu bahsettiğiniz modüler setleri nereden bulabilirim nakadar acaba fiyatları bana görsel setleri tavsiye ettiler ama eşimden daha hevesliyim bir kazansa.bu arada seneyeki kpss başvuru tarihi ne
Kızlar benide alın aranıza,matematik öğretmenliği okuyorum son senemgk-gy demişsiniz ama benim eğitimden öyt kaldı onu bir hafta içinde bitirip aranıza katılırım olurmu hiç temeliniz yoksa en iyi kitap ihtiyaç arkadaşlar,yargı dahada ağır,yedi iklimde güzel ama başlangıç için uygun değil bence...
hayırlı ramazanlar..
piolincim dergilerimdeki üniteleri saydım şu şekilde;
tarih..16/0 coğrafya..8/0 vat..9/0..mat..32/0..türk..10/0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?