• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gk-gy modüler setlerden hazırlananlar

piolin

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2010
1.250
24
318
İzmir
arkadaşlar düşündüm de elimizdeki setlerden çalışacak olanlar için bi çalışma programı düzenleyelim.Hem böylelikle neye ne kadar çalıştığımızı görmüş oluruz. Yapmamız gereken tarih coğrafya vatandaşlık türkçe ve matematik için elimizde bulunan kitaplarda kaç ünite olduğunu söylemek bitirdiğimiz üniteyide yanına yazarız. Böylece düzenli bi şekilde çalışmış oluruz. Ben aşağıya yazıyorum katılmak isteyenler söyleyebilir.

KPSS 2012 -Tar - Coğ - Vat - Mat - Tür

piolin.......20/1..-..7/0..-..9/0..-..32/0..-..8/0..

arkadaşlar buşekilde önce toplam ünite sayısı sonrada bitirdiğimiz ünite sayısını yazarak ne kadar çalıştığımızı görebiliriz:61: örneğin ben sadece tarihten 1 ünite çalıştım o yüzden yanına 1 diye belirttim:6:

arkadaşlar düşündüm de elimizdeki setlerden çalışacak olanlar için bi çalışma programı düzenleyelim.Hem böylelikle neye ne kadar çalıştığımızı görmüş oluruz. Yapmamız gereken tarih coğrafya vatandaşlık türkçe ve matematik için elimizde bulunan kitaplarda kaç ünite olduğunu söylemek bitirdiğimiz üniteyide yanına yazarız. Böylece düzenli bi şekilde çalışmış oluruz. Ben aşağıya yazıyorum katılmak isteyenler söyleyebilir.

piolin.......20/1..-..7/0..-..9/0..-..32/0..-..8/0..

arkadaşlar buşekilde önce toplam ünite sayısı sonrada bitirdiğimiz ünite sayısını yazarak ne kadar çalıştığımızı görebiliriz:61: örneğin ben sadece tarihten 1 ünite çalıştım o yüzden yanına 1 diye belirttim:6:

Tam aradığım topic :81:Listeye beni de ekler misin :34: Burda hem birbirimize destek oluruz hemde motivasyonumuz bozulmadan disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ederiz. henüz modüler set almadım ama elimde kamu yayınlarının kpss dergileri var ordan çalışacağım şimdilik

Tatlım listeye beni de eklermisin.Bu hafta içinde modüler set alacağım
gkgy ihyiyaç eğitim yargı düşünüyorum
sizin önerebileceğiniz yayınlar var mı
dün açıklanan kpss mağduruyum
70 aldım ama atanmam mümkün değil

piolin..............20/1..-..7/0..-..9/0..-..32/0..-..8/0..
simorgh...................-.........-........-..........-........
angelteacher............-.........-........-..........-........

bende muratın modüler setini alıp ara ara çalışanlardanım.. belki bu topiçte teşvik eder çalışmamı sağlar.. bu arada sizler ne mezunusunuz arkadaşlar bölüm nedir??

Tam aradığım topic :81:Listeye beni de ekler misin :34: Burda hem birbirimize destek oluruz hemde motivasyonumuz bozulmadan disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ederiz. henüz modüler set almadım ama elimde kamu yayınlarının kpss dergileri var ordan çalışacağım şimdilik
tamam canım sen üniteleri söylersin onlarıda yazarız:71:
Tatlım listeye beni de eklermisin.Bu hafta içinde modüler set alacağım
gkgy ihyiyaç eğitim yargı düşünüyorum
sizin önerebileceğiniz yayınlar var mı
dün açıklanan kpss mağduruyum
70 aldım ama atanmam mümkün değil

geçmiş olsun canım benim de önümüzdeki yıl baya yüksek puan almam gerekiyor ihtiyaç güzel yayın yargı da öyle.Ben de Fem den hazırlanıcam :71:

bende muratın modüler setini alıp ara ara çalışanlardanım.. belki bu topiçte teşvik eder çalışmamı sağlar.. bu arada sizler ne mezunusunuz arkadaşlar bölüm nedir??

talya seni de ekliyorum listeye :3: hoşgeldin

xxtalyaxx.................-.........-........-..........-........

talya seni de ekliyorum listeye :3: hoşgeldin

tama canım sağol.. ramazanda pek verim olmaz benden ama:)::) yinede bu liste sayesinde kendimi gaza getirmeye çalışacağım

bende dün açıklanan kpss mağduruyum 77 aldım :50::50: elveda hayaller bu sene tekrar hazırlancam... :14::14:

Kızlar bugün kesinlikle programlı olarak çalışmaya başlıyorum kpss uzun bir yol ve şimdiden çaba sarf etmezsek istediğimiz puanı almak hayal almak olabilir.Gün gün gelişmeleri yazmak istiyorum umarım sizlerde bana katılırsınız :6:

kızlar benm eşimde kpssye çalışıcak ve meslek lisesi mezunu sizin şu bahsettiğiniz modüler setleri nereden bulabilirim nakadar acaba fiyatları bana görsel setleri tavsiye ettiler ama eşimden daha hevesliyim bir kazansa.bu arada seneyeki kpss başvuru tarihi ne

bende dün açıklanan kpss mağduruyum 77 aldım :50::50: elveda hayaller bu sene tekrar hazırlancam... :14::14:
cimev istersen sende katılabilirsin listeye
Kızlar bugün kesinlikle programlı olarak çalışmaya başlıyorum kpss uzun bir yol ve şimdiden çaba sarf etmezsek istediğimiz puanı almak hayal almak olabilir.Gün gün gelişmeleri yazmak istiyorum umarım sizlerde bana katılırsınız :6:
canım sen de kitaplarındaki toplam üniteyi söyle yazalım böylelikle takibin kolaylaşır ben de ramazandan sonra başlıycam çok sıcak çünkü
kızlar benm eşimde kpssye çalışıcak ve meslek lisesi mezunu sizin şu bahsettiğiniz modüler setleri nereden bulabilirim nakadar acaba fiyatları bana görsel setleri tavsiye ettiler ama eşimden daha hevesliyim bir kazansa.bu arada seneyeki kpss başvuru tarihi ne

modüler setler hemen hemen her kitapçıda bulunuyor başvuru tarihini osymnin sitesinden bakıyoruz ama nisan yada mayıs gibi başvurular olur heralde bende tam bilemiyorum ama o civarlarda başvurular oluyor

Kızlar benide alın aranıza,matematik öğretmenliği okuyorum son senem :1: :1: gk-gy demişsiniz ama benim eğitimden öyt kaldı onu bir hafta içinde bitirip aranıza katılırım olurmu :34: :34: hiç temeliniz yoksa en iyi kitap ihtiyaç arkadaşlar,yargı dahada ağır,yedi iklimde güzel ama başlangıç için uygun değil bence...

bence kpss için iihtiyaç, yediiklim ve güvender hiç birşeye değişmem yargıda yanlış sorular çok çıktı bende artık güvenemedim.ve sınava girdim bu ıkı yayına çalışarak 85 aldım dersaneye gitmeden

Kızlar benide alın aranıza,matematik öğretmenliği okuyorum son senem :1: :1: gk-gy demişsiniz ama benim eğitimden öyt kaldı onu bir hafta içinde bitirip aranıza katılırım olurmu :34: :34: hiç temeliniz yoksa en iyi kitap ihtiyaç arkadaşlar,yargı dahada ağır,yedi iklimde güzel ama başlangıç için uygun değil bence...

hoşgeldin canım aramıza :61: ekliyorum hemen

gülümsee.................-.........-........-..........-.........

hayırlı ramazanlar..

piolincim dergilerimdeki üniteleri saydım şu şekilde;

tarih..16/0 coğrafya..8/0 vat..9/0..mat..32/0..türk..10/0 :40:

Son düzenleme:
Arkadaşlar matematik ve geometri sorularınızı seve seve çözebilirim, bu arada İstanbulda çok uygun fiyata grup olarak özel ders de verebilirim...

hayırlı ramazanlar..

piolincim dergilerimdeki üniteleri saydım şu şekilde;

tarih..16/0 coğrafya..8/0 vat..9/0..mat..32/0..türk..10/0 :40:

simorgh.........16/0..-..8/0..-..9/0..-...32/0..-..10/0..
gülümsee.................-.........-........-..........-.........

ne zaman başlamayı düşünüyosun canım :)

kızlar iyi geceler benide ekleyin listeye
coğ 9 ünite 3ü bitti :32: tarih 11 ünite
ben sadece bunlara çalışıcam diğeri iyi çok şükür :34:

ben temeli olmayanlara başlangıç olarak ihtayacı öneririm ama genel bi çalışma için önermem bilgi ve konu eksiliği var..

Back