• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizli zeka ''MENTAL ARİTMETİK''

eveeeeeeettttttttttt uzun zamandır yazmadım buraya

kursumuzun ikinci dönem dersleri başladı gayet iyi gidiyoruz şimdilik :nazar:

öğretmenimiz oğlumun başarısından oldukça memnun

ben de çok memnunum,sınıfımız 5 kişi oldu

öğretmenimiz oğlum için sınıf seviyesinin oldukça ilerisinde olduğunu ve

böyle devam ederse önümüzdeki yıl olimpiyatlara göndermeyi düşündüğünü söyledi:nazar::nazar::nazar:

Rabbim tüm çocuklarımıza zihin açıklığı versiN inşAllah(AMİN)

eveeeeeeettttttttttt uzun zamandır yazmadım buraya

kursumuzun ikinci dönem dersleri başladı gayet iyi gidiyoruz şimdilik :nazar:

öğretmenimiz oğlumun başarısından oldukça memnun

ben de çok memnunum,sınıfımız 5 kişi oldu

öğretmenimiz oğlum için sınıf seviyesinin oldukça ilerisinde olduğunu ve

böyle devam ederse önümüzdeki yıl olimpiyatlara göndermeyi düşündüğünü söyledi:nazar::nazar::nazar:

Rabbim tüm çocuklarımıza zihin açıklığı versiN inşAllah(AMİN)
Kaç yaşındaydı estalmus oğlun?
Tebrik ederim oğlunu da....

Cocuklar hızlı işlem yapabiliyor ama problem kurup, çözme yeteneğini artırıyor mu? 6 yaşındaki bir çocuk bu kursa gitse, 12 yaşına geldiğinde diğer çocuklardan farklı olabilecek midir?

Kizlar genel olarak hangi kurs daha iyidir menar mi bide saat ve fiyati hakkinda bilgisi olan

benim iki çocuğumda mega aritmetiğe gidiyor çok hızlı işlem yapabiliyorlar ben tavsiye edebilirim. hem sahibi dünya hafıza şampiyonu.hemde diğer kurslarda olmayan parmak ve abaküs sistemi var.abaküsle yapamasa bile mutlaka parmağı öğrenip gelişirler.benim 8yaşındaki oğlum yarım saniye arayla 60tane sayı topluyor zihinden.şimdi toplama çıkarma karışıkları bitiircekler onuda 15-20sayıyı yapıyor. ben çok memnunum.
bizimkiler haftada 3ders alıyor

Cocuklar hızlı işlem yapabiliyor ama problem kurup, çözme yeteneğini artırıyor mu? 6 yaşındaki bir çocuk bu kursa gitse, 12 yaşına geldiğinde diğer çocuklardan farklı olabilecek midir?

matematik eğitimi 3'e ayrılır

1) temel aritmetik dönemi
2) problem çözme becerisi
3) soyut beceriler

mental aritmetik 1. döneme hitap ediyor öğrencinin problem çözme yeteneğine faydası olmaz matematiği sever aritmetiğini geliştirir 12 yaşında diğer çoçuklardan illaki farkı olur ama bunu farkedilecek bir düzeyde olmayabilir

biz şuan 3 lü rakamlara geçiyoruz ,ben ve eşimde öğrendik ,şiddetle tavsiye ediyorum özellikle 1. sınıfta başlaması okuldaki matematik dersinde epey işe yarıyor ,abaküsü ezberlemek işin yarısı gerisi zaten çocuğa kalıyor ,ama şöyle bir sıkıntısı var ki öğrenilip üzerine bir şey konulmadan ilerlenmiyor mesela bir sene ara verirseniz çocuk sıfırlıyor

Back