evet biraz tuzlu ama ben de değer diye düşünüyorumfiyat biraz tuzluymuş ama değer diye düşünüyorum ,ilerleyen zamanlarda gelişmeleri paylaşırsın canım biz düşünenler için bilgi olmuş olur
doğrudur tabiiAnnem sınıf öğretmeni bu sene birinci sınıfları okutuyor sınıfında birkaç tane mental aritmetik kursuna gitmiş olan varmış, ama daha önemli olan problem çözme yeteneği diyor annem tabi ki bu da bir avantaj ancak.
Yeğenim de bu ay sonu başlayacak.1200 tl ye anlaşmışlar.Ancak bu sefer de mental aritmetik onu geriletir mi diye endişeleri başladı..Mental aritmetikte sistem başkaymış..Yeğenim zihinden topluyor çıkarıyor rakamları...Mesela 5-6 basamaklı rakamları toplayıp çıkartıyor zihinden........
evet biraz tuzlu ama ben de değer diye düşünüyorum
bakalım gelişmeler ne yönde olacak
doğrudur tabii
en azından problemlerin içindeki işlemleri hızlı yapıp zamandan tasarruf etmiş oluruz inşallah
çok tereddüt ederek verdik kursa 2,5 yıl sürecek
bu yıl 8 ay
birdaha ki yıl 8 ay
ve en son da 4 ay olarak programlanmış
ben çocukların küçükken herşeyi çok kolay kapabileceğine inanıyorum
bu yıl 1. sınıfa başaladı
hazır dersleri de pek ağır değilken bu işi de aradan çıkaralım diye düşündük
iyi mi ettik kötü mü ettik artık yaşayıp göreceğiz
bizim sınıfta oğlumdan başka 1 kişi daha gidiyor ayrıca öğretmenimizin de ikizleri var
o da göndereceğini söyledi
diğer birkaç öğretmen arkadaşlarının çocukları da yazılmış bu kursa
bir de bu kursun sadece DİKKAT EKSİKLİĞİ olan çocuklara yönelik bir kurs olduğunu söyleyen kişiler var
bunlardan biri de benim hemşire bir arkadaşım
gitiiği psikolog oğlu için bu kursu önermiş o da yazdırmış
ben o kadar araştırmalarımda böyle birşeye rastlamadım
siz böyle birşey duydunuz mu
bu yöntem uzakdoğuda hemen hemen herkesin uyguladığı bir yöntem
yani uzakdoğudaki herkeste dikkat eksikliği mi var
Biz de o niyetle yazdırdık ama bakalım.Yeğenimin oğlu şu an gözlemde..Her hafta hastanede oyun odasında gözleniyor bir kaç saat için.Bazıları da bu kursların ticariamaçlı olduğunu da söylüyor,reklamı iyi yapıyorlar diyor...Bu sene gidecek artık....Daha sonrasını düşünücez.... Satranca başlatmamızı tavsiye ediyorlar....
Hiperaktivite den şüphelendik biz ancak hiper aktiflik teşhisi öyle hemen konmuyormuş...Bu yüzden gözlem altında yeğenim...Çok gidip gelinecekmiş yani daha..Bir de zeka testi yapılacak...Gerçekten buna emin olunursa,belgelenirse bazı okulların üstün zekalılar için sınavları oluyor..Bu sınavlara sokmayı düşünüyoruz...
Ya kendinden büyüklerle ya da küçüklerle arkadaş oluyor genelde.Kendi yaşıtlarıyla arası çok iyi değil...Liderlik olma isteği ağır basıyor..Ayrıca haksızlığa karşı aşırı tepkili...Arkadaşlarına bazan çok kaba davranıyor-muş....Çok hazır cevap...Herkesten önce bitiriyor anaokulunda da bir çok şeyi.Sonra can sıkıntısından kendi kendine şarkı söyleyip dolaşıyormuş..Matematik tutkusu ayrı konu tabi.........
dikkat eksikliği ve hiperaktivite mi var sizde de
ve size de mi psikolog önerdi:26:
evet biraz tuzlu ama ben de değer diye düşünüyorum
bakalım gelişmeler ne yönde olacak
doğrudur tabii
en azından problemlerin içindeki işlemleri hızlı yapıp zamandan tasarruf etmiş oluruz inşallah
çok tereddüt ederek verdik kursa 2,5 yıl sürecek
bu yıl 8 ay
birdaha ki yıl 8 ay
ve en son da 4 ay olarak programlanmış
ben çocukların küçükken herşeyi çok kolay kapabileceğine inanıyorum
bu yıl 1. sınıfa başaladı
hazır dersleri de pek ağır değilken bu işi de aradan çıkaralım diye düşündük
iyi mi ettik kötü mü ettik artık yaşayıp göreceğiz
bizim sınıfta oğlumdan başka 1 kişi daha gidiyor ayrıca öğretmenimizin de ikizleri var
o da göndereceğini söyledi
diğer birkaç öğretmen arkadaşlarının çocukları da yazılmış bu kursa
bir de bu kursun sadece DİKKAT EKSİKLİĞİ olan çocuklara yönelik bir kurs olduğunu söyleyen kişiler var
bunlardan biri de benim hemşire bir arkadaşım
gitiiği psikolog oğlu için bu kursu önermiş o da yazdırmış
ben o kadar araştırmalarımda böyle birşeye rastlamadım
siz böyle birşey duydunuz mu
bu yöntem uzakdoğuda hemen hemen herkesin uyguladığı bir yöntem
yani uzakdoğudaki herkeste dikkat eksikliği mi var
Yeğenim de bu ay sonu başlayacak bu kursa inşallah...5 yaşında henüz..
4-5 basamaklı sayıları parmakla değil kafadan topluyor...5000 e kadar falan sayabiliyor...Yazabiliyor da...Çarpma,toplama,çıkarma,bölme hepsini biliyor...Sayıları teker teker saymayı bıraktı..2şer, er,5 er sayıyor...Geri geri de sayıyor...
kurs 8+8+4 olarak programlanmış siz ilk 8 ay içinmi 1700 lira ödeyeceksiniz yoksa 2,5 yıl içinmi, bu arada benim oğlumda da dikkat eksikliği var öyleyse bu kurs bizim için çok faydalı olacak
evet cnm biz ilk 8 ay için 1400 lira ödeyeceğiz
maaşallah
Annem şu an bende..Dün yeğenim aradı...Anneanne 15568 + 15568 = 31 biiiiiiinnnnnnnnn yüüüüzzz otuzzzz altıııı dedi :)) Annem de hesap makinası ile kontrol etti...
bunu 5 yaşındaki yeğenin mental'e gitmeden kendi zihninden mi yaptı
eğer öyleyse MAŞALLAH SUBHANALLAH
Evet canım zihninden yapıyor.Mentale bu ay sonu başlayacak..
kursa gitmeden böyleyse kurs sonrasını düşünemiyorum
çocukların kaç yaşındalar pekibende dün yazdırdım kızlar Aloha mental aritmetik..
odunpazarında oturduğum için buradaki şubesine yazdırdım...
tedaş karşı aralığında....
Feyza hanım var.. o derse girecekmiş.. eskiden tanırım süper bir öğretmen..
bakalım benden bu kadar kızlar..
2 çocuk yazdırdım ben bu arada...
kardeş indirimi yaptılar...
Yeğenim kursa başladı...İlk derste çok sıkılmış..Kardeşim öğretmenine durumunu anlatmış..O zaman özel olarak ilgilenelim demiş .Birebir ilgilenmiş öğretmen...Çok hızlı öğreniyor,onu yarışmalar için hazırlayalım biz demiş...Maşallah yeğenime
çocukların kaç yaşındalar peki
derslerden memnunlar mı kardeş indirimi ne kadar yaptılar acaba:26:
maşallah gerçekten
biz de geçtiğimiz cumartesi başladık ilk dersimize
oğlum çok sevdi hep gitmek istediğini ve çok eğlenceli olduğunu söyledi
bir daha ki cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?