kiz estos bu tvdeki cocuklarin parmakla hesap yaptiklari sey mi?
superler ya bayiliyorum
evet cnm o
3 basamaklı 4-5 sayıyı bile inanılmaz hızlı işlem yapabiliyolar
ben de çocuğunu yollayıp da memnun kalanların fikirlerini tecrübelerini öğrenmek istiyorum
kimse duymadı galiba bunu
evet cnm bende duymadım bir araştırıyım çünkü 5 yaşında oğlum var.....nerelerde eğitim veriliyor istanbulda bir araştırmak lazım
evet cnm o
3 basamaklı 4-5 sayıyı bile inanılmaz hızlı işlem yapabiliyolar
ben de çocuğunu yollayıp da memnun kalanların fikirlerini tecrübelerini öğrenmek istiyorum
anladım cnm zaten bu parmak egzersizleri çok önemliymiş hergün aksatmadan yapılması gerekiyormuş 15 dkAblamın oğlu gidiyordu bu kursa.
Aloha mental aritmetikti galiba gittiği kurs.
Bir yıl gitti fakat kurs bitince alıştırmalarına devam etmediği için unutmuş gibi fakat yine de ablam 5-6 tane 2 basamaklı sayıyı ona söylediğinde toplayabiliyordu.
Kursa gittiğinde 2.sınıftaydı. Bu yıl yine gidecek ve üzerine düşüp alıştırmaları yaptığınızda gayet başarılı olacağını düşünüyorum.
evet 4-12 yaş arası çocuklar içinAblamın oğlunun öyle güzel toplama işlemini yaptığını görünce ben de çok heveslendim 4 yaşında başlayabiliyorlarmış galiba.
Oğlum büyüsün ben de göndereceğim =)
bende yollamak istiyorum canım 4 yaşında bi oğlum var kendi kendine 100 e kadar saymayı öğrendi...ve bunu mantığıyla yapıyor mesela 20 yanina 1 ekliyor 21 50 mesela yanında 5 görse 55 diyor öyle yapa yapa öğrenmiş... 100 e kadar teklemeden sayıyor...sorduğumda nasıl öğrendin diye az önce anlattıklarımı söyledi...tuhaf geldi bana bu yeteneğini değerlendirmek istiyorum....
anladım cnm zaten bu parmak egzersizleri çok önemliymiş hergün aksatmadan yapılması gerekiyormuş 15 dk
peki ablan ne kadar ücret ödedi haftada kaç gün gitti ve bir işlem içinde toplama ve çıkarmayı da yapabiliyor mu:44:
evet 4-12 yaş arası çocuklar için
benim oğlum da 6 yaşında ve bu yönde yeteneği var ben de bunu köreltmeden nasıl geliştirebilirim diye araştırırken buldum bu sistemi
bu yıl 1. sınıfa başlayacak ben de kararsız kaldım bu yıl mı yollasam birdaha ki yıl mı karar veremedim:44:
çevremde de araştırıyorum ama inan hiçkimse bu sistemi duymamış bile
bence bu sistem medyada daha fazla yer alıp duyurulmalı
Kaç gün gittiğini ne kadar ödediklerini bilmiyorum çünkü aynı şehirde oturmuyoruz.anladım cnm zaten bu parmak egzersizleri çok önemliymiş hergün aksatmadan yapılması gerekiyormuş 15 dk
peki ablan ne kadar ücret ödedi haftada kaç gün gitti ve bir işlem içinde toplama ve çıkarmayı da yapabiliyor mu:44:
evet 4-12 yaş arası çocuklar için
benim oğlum da 6 yaşında ve bu yönde yeteneği var ben de bunu köreltmeden nasıl geliştirebilirim diye araştırırken buldum bu sistemi
bu yıl 1. sınıfa başlayacak ben de kararsız kaldım bu yıl mı yollasam birdaha ki yıl mı karar veremedim:44:
çevremde de araştırıyorum ama inan hiçkimse bu sistemi duymamış bile
bence bu sistem medyada daha fazla yer alıp duyurulmalı
Bende tv de haberlerde duymuştum çok güzel bişey yaa...oğlum harfleride biliyor ama sayılara sayısala daha çok ilgisi var...tutturmuş ben astronot olucam diye:))) zamane çocukları işte:)
Kaç gün gittiğini ne kadar ödediklerini bilmiyorum çünkü aynı şehirde oturmuyoruz.
Fakat yarın arar öğrenirim ayrıntıları, buraya da yazarım.
Kaç gün gittiğini ne kadar ödediklerini bilmiyorum çünkü aynı şehirde oturmuyoruz.
Fakat yarın arar öğrenirim ayrıntıları, buraya da yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?