komşunu evine, kocanıda paraya alıştırmayacaksın. biz kadınlar duygusalız, ne var ne yok veririz elimizdeki avucumuzdakini, şahsen ben hep öyle yaptım, borç var dedim aman ikimizin borcu dedim öyle dedim böyle dedim , benim kocamda benden gizli ailesine para yardımı yardımı yapıyormuş. olan bana oldu, adamlar öyle duygusu sömürüsü yapıp eşimden paraları alıyorkii, bende beş kuruş vermiyorum ona artık , babayı alıyor yani kaydirigubbakcemile3eşimin babası oğlunu tarla gibi görüyor, ekin ekmiş karşılığınıda alacakmış bizde ne b.k yersek yiyelimmişiz falan fistan onu kullanıyorlar eşimde saftirik olduğu için beni VE kendini kullandırtıyor. bende evin ihtiyaçlarını aldığımız ortak kredi kartına her ay belli miktar para DİREK kredi kartına gönderiyorum, kalan maaşımlada altın hesabından altın alıyorum, soruncada bu ay çocuk esirgeme kurumuna bağışladım, bir dahaki ay huzurevine bağışlayacağım diyorum. sende eve bak bana bak faturaları öde , krediyi öde, paran kalırsa babana gönder dedim. o yüzden bir kadının kesinlikle köşede bir birikimi olması lazım, erkek milleti kullanmayı çok güzel biliyor çünkü.