Gizli Müşteri Olmak Ister Misiniz?

ya arkadaşlar bu aralar bende paraya çok sıkışığım. Peki hafta sonları çalışma ihtimali oluyor mu? Olursa tam süper olur ya:)

aman hanımlar karışık bi iş gibime geldi bu iş benim yaa, adı da üstünde gizli mizli ay bize gelmez böleee şeyleee :)

bende başvuru yaptım bakalım...
inşallah banada yanıt gelir..
ama güvenerek telefon numaramı açık adresimi veremedim...
maille ulaşılar belki...

arkadaşlar gizli müşteri olayından korkanlar var :) benim çalıştığım yerede her zaman gizli müşteriler gelirdi
ben önemli bir firmada da 5 yıl çalıştım normal müşteri gibi geliyorlar ürünlerle ilgili sorular sorup bilgimizi satışla ilgili becerilerimizi ölçüp gidiyorlar bence cazip bir iş.tabi ücreti ödememe yada tam aksine masraf çıkaran bir iş ise bilemem.

gizli müşteri: haftasonları marketlerde stand başında kampanya yapanları görmüşsünüzdür işte bu çalışanların yanına sanki müşteriymiş gibi yaklaşıp ürün hakkında bilgisini ölçmek için birtakım sorular sormak ve çalışan işini ciddiyetle yapıyormu diye kontrol edip sonrada bunu telefon yada mail yoluyla şirketine ispiyonlamak :) aslında zevkli bir iş ajanlık gibi bişey :) bende başvuru yaptım birsürü şirkete.

Merhaba
bende daha önce yaptım bir pizza şirketine gitmiştim hemde daha önce gittiğim bi yerdi denetleme zamanlarında haberleri olduğu için arada dağlar kadar fark vardı bunuda raporumda belirttim çok bi kazancı yoktu malesef pizza yemiş oldum bedavaya bide 10 tl yol parası aldım :) çalıştığım için bana uygun olanları kabul edebiliyorum ama zevkli bir iş

arkadaşlar İzmir'de era insan kaynakları gizli müşteri projelerinde görev alıcak kişiler arıyormuş. face sayfasını beğenenler arasından seçilcekmiş... ben başvuruda bulundum bilgisi olan var mı? tam olarak neler yapar bu gizli müşteriler... linki veriyorum

ERA İnsan Kaynakları | Facebook

Benim yegenim yapıyordu bunu..tanınmıs giyim magazasına arada gidip oradaki elemanların size nasıl davrandıklarını..sizinle nasıl ilgilendiklerini..v.s izlemleyip bunu rapor ediyorsunuz..bunun karsılıgında o magazadan belli ücret sınırlandırması karsılıgında giyim alıyordu :) buda onun gibi birsey..bende basvurdum.

ya ben herşeyi anladım da gizli müşteri olarak gidiyorum ya bazı arkadaşlar alışveriş yapıyoz falan dedi e zorunlu mu alışveriş yapmak gidip gözlemlesem sonra birşey almadan çıksam ne olur illa almak mı lazım bunu anlamadım

ben lcw da çalışırken çok geliyodu hemen anlıyodum ama bazıları o kadar sinirdi ki, sanki mağazanın sahibi gibi davranıyodu bende başka arkadaşa yöneltiodum

Bir tanıdığım benzer bir iş yaptı görev gereği birkaç yere gitmesi gerekti, yol parasını kendi cebinden verdi,
sonuç olarak ödeme falan yapmadılar, verecekleri de iki kuruş paraydı hani.. En azından gezmiş oldu :))
Firma adını hatırlayamıyorum ama geçen seneydi..

Son düzenleme:
Arkadaşım benim çalıştığım firma masraflarınızı iş başlamadan önce yolluyor.Hakedişler yaptığınız işler onaydan geçtikten sonra hesabınıza yatırılıyor.

Arkadaşım benim çalıştığım firma masraflarınızı iş başlamadan önce yolluyor.Hakedişler yaptığınız işler onaydan geçtikten sonra hesabınıza yatırılıyor.

bende başvurmak istiyorum senın calıştığın firmaya fakat bir sürü bilgi sormuşlar çoğuda özel bilgi
neden o kadar derin sorular sormuşlar anlamadım
benım asli işim buna benzer bir iş zaten alırlarsa pişman olmayacakları kesinde
çok bilgi var onları girmek istemedim
birde ne kadar kazanıcaz ki
senin aylık ortalama kazancın ne oluyo canım mesela

Canım o sorular galiba firmanın elindeki işler ile ilgili. Eğer size uygun kriterde denetleme varsa seni arayıp işi veriyorlar. Ben bu işten öyle çok para kazanıyorum desem yalan olur. Çünkü bazen 300-400 TL bazende 100 TL kazanıyorum. Yani işin sıklığına göre değişiyor. Zaten bu işi ek iş olarak kabul edeceksin. Yoksa sonu hüsran yani :). Zaten iş olmadığı zamanlarda evde oturuyoruz :) Hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.

Hayat nerelere sürüklüyor işte bir kuruşa ihtiyacım olmazken şimdi neler araştırıyorum .Yinede Rabbime bin şükür , arkadaşlar ihtiyacım var bende gizli müşteri olmak istiyorum bir kaç yere başvurdum ama dönen olmadı varmı tavsiye edilecek yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…