Benim arkadaşım yapıyor bu işi ama göründüğü gibi değil bazı şeyler. Yani getirisi her zaman para olmuyor ve cebinizden belli bir miktar çıkıyor hep. Bazı firmalar ürünlerini denettiriyor ve denediğiniz ürüne ödenen bedeli size geri ödüyor. Mesela bi kahve markası arkadaşıma yeni çıkardığı çilekli bir kahveyi denetti. Sonrasında içtiği kahvenin fişini şirkete yollayıp ödediği bedeli ve o gün için 20 Ytl para aldı( 3 şube denetledikten sonra). Fakat giyim yada dayanıklı tüketim maddesi.. vb firmalar sizden belli bir ürünü almanızı istiyor. Bu ürünü aldığınızda fişini şirkete yolllayıp ödediğiniz paranın %50 sini geri alıyosunuz. Dolayısıyla burada para değil indirim kazanıyosunuz. Denetimini yaptığınız yerlerle ilgili formlar doldurup bunları rapor olarak bildiriyorsunuz ayrıca...
peki kazancınız aylık ortalama ne oluyor? Haftada kaç gun kaç saat calısıyorsunuz?
ben araştırdım ayda 100 ytl ortalama bir ek getiri sağlıyoo
cüvcüv ; ben bir firmayla görüştüm gizli müşteri işi için ödemelerin işi yaptıktan iki ay sonra gönderileceğini söylediler.bende güvenemedim açıkçası.herhangi bir sözleşme yok .sen 3 yıldır yapıyormuşsun işi bana güvenilir firmaları söylersen bende düşünüyorum boş vakitlerimde.msn adresimi eliften veya yeşilimden alabilirsin.Cvp bekliyorum canım.
arkadaşım seninle özel bir konuda görüşebilirmiyiz ben özelden yazmak istedim ama olmadıfisfisfisArkadaşlar ben de başvuru yaptım. Ama çok fazla bilgim yok diyorsunuz ya her işi kabul etmek zorun da değilsiniz diye.Peki ya bir daha aramazlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?