Kızlar selamlar. Bir kaç gündür hatta geçen haftadan beri tuhaf şeyler oluyor. Beynim durdu farklı bir bakış açısına ihtiyacım olduğu için yazmak istiyorum. Çalıştığım ofis, açık ofis ben, karşı masamda ithalatta kız arkadaş, yan masamda satın almacımız var. Cuma günü bana doğru tutulmuş bir el aynası fark ettim. Satın almacımızla paylaştım durumu çünkü ayna bana doğru bilhassa tutulmuş gibi ve rahatsız ediciydi. Sen konuşma ben halledicem dedi.
Satın almacı: -
Kız arkadaş:+
-Ayşe o ne ya öyle bişey parlıyor ?
+Kör müsün ayna!
-İyi de niye buraya dönük, sana dönük olması gerekmez mi?
-Stjayer kendine bakıyor o bırakmıştır.
Döndü önüne. Ancak takip eden diğer günler el aynası bu kez yarı açık tutulmaya devam etti. Ben kapatıyorum o açıyor. Derken dün stajyer geldi, dedim ki " hayatım bu aynayı böyle açık tutma". Ben açmıyorum ki abla dedi. İçimdeki sesi ve enerjiyi takip ettim kızlar. İş çıkış ofis kamerasını açtım. Ve gördüm ki bu kız arkadaş çıkmadan aynayı bana doğru yarı açık bırakıyor ve ofisten öyle çıkıyor. Bugün bu rahatsızlığımı dile getirdim.
+ben
-kız arkadaş
+ Ayşe o ayna geçen haftadan beri açık duruyor, neden?
-Bilmem stajyer açık bırakmıştır.
+Yok ben sordum o bakmıyor. Niye bana dönük?
-Kem küm mfmgmfmg.
+Lütfen kaldırır mısın onu.
Kaldırdı. Aradan bir saat geçti. Bu kez demir bir aparat bantlamış, bant yapıştırarak. Aradan geçen bir kaç saat sonra da beyaz bir kağıdı katlayıp (içi boş) üzerine bantlamış. Büyük demir ataçları evraklığa tutturmuş.
Nasıl bir yol izlemeliyim? Bu nedir amacı nedir?
Satın almacı: -
Kız arkadaş:+
-Ayşe o ne ya öyle bişey parlıyor ?
+Kör müsün ayna!
-İyi de niye buraya dönük, sana dönük olması gerekmez mi?
-Stjayer kendine bakıyor o bırakmıştır.
Döndü önüne. Ancak takip eden diğer günler el aynası bu kez yarı açık tutulmaya devam etti. Ben kapatıyorum o açıyor. Derken dün stajyer geldi, dedim ki " hayatım bu aynayı böyle açık tutma". Ben açmıyorum ki abla dedi. İçimdeki sesi ve enerjiyi takip ettim kızlar. İş çıkış ofis kamerasını açtım. Ve gördüm ki bu kız arkadaş çıkmadan aynayı bana doğru yarı açık bırakıyor ve ofisten öyle çıkıyor. Bugün bu rahatsızlığımı dile getirdim.
+ben
-kız arkadaş
+ Ayşe o ayna geçen haftadan beri açık duruyor, neden?
-Bilmem stajyer açık bırakmıştır.
+Yok ben sordum o bakmıyor. Niye bana dönük?
-Kem küm mfmgmfmg.
+Lütfen kaldırır mısın onu.
Kaldırdı. Aradan bir saat geçti. Bu kez demir bir aparat bantlamış, bant yapıştırarak. Aradan geçen bir kaç saat sonra da beyaz bir kağıdı katlayıp (içi boş) üzerine bantlamış. Büyük demir ataçları evraklığa tutturmuş.
Nasıl bir yol izlemeliyim? Bu nedir amacı nedir?
Son düzenleme: