- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- Konu Sahibi asminreina
-
Merhaba gizeml,
yeni üye oldum siteye forumlardan takip ettiğim kadarıyla bir meme büyütme operasyonu geçirmişsin. Bu konuyla ilgili yorumlarını okudum. Gerçekten insanı cesaretlendiriyorsun. Bende düşünüyorum kaç senedir ama malum bi türlü uygulamaya geçemiyorum. Özellikle aklıma takılan hamilelikte emzirmede problem yaşanıyor muymuş? Bir de fotoğrafını paylaşabileceğini söylemişsin çok merak ettimpaylaşırsan çok sevinirim en çekindiğim konulardan biri de yapay öyle victoria beckam gibi top top durması
herkes bukadar güzel olmuş dediği için çok merak ediyordum. Ama cidden bukadarını beklemiyordum çok çok yakışmış güle güle kullan :) Allah olmayanlarada versin :)
merhaba gizemcim fotograflarına baktım ve gerçekten inanılmaz bi değişiklik olmuş benim göğüs dokum daha fazla. acaba nasıl olacak. ama gerçekten çok başarılı olmuş senin protezin
Ya arzum ceza almis. Cok uzuldum. Ne zamam geri gelecek..
Sevgili Gizem özelden de Resimlerini Gördüğüm üzre Çok Çok beğendim Cenk beyin Eli dert gormesin Türkçem bozuk azcık hoş gorun Oldumu bende Büyük Dolgun C KUP İstiyom EşimLe :81:
11 ınde donecek canım..yasananlar tatsız bır durum tamamen ıyınıyetten kaynaklı ama bu konuda sevınenler cok fazla..hatta ben bıle reklam yapıyomusum kımılerıne gore..
sankı burdakı ınsanların aklı yok benım yonlendırmemle gıdıp amelıyat oluyolar..boyle bır sacmalık olabılır mı..
ben herkese esıtım ama bazıları kendı doktoruna amelıyat olana karsı cok ıyı,,kendı doktoruna amelıyat olmayan ve dobra yorum yapanıda reklamcı dıye suclamayı ıyı bılıyolar..
burası bır forum herkes aynı dusuncede olacak dıye bır kural yok farklı fıkırlere saygılı olmayı bılmek gerekır oncelıkle..
ayrıca herkes burda kımın ne oldugunu bılıyo..
gizeml bende izmir'de yaşıyorum..büyük ihtimalle senin doktoruna bi başvurucam en azından bilgi alma amaçlı..doktora gidene kadar sizler sayesinde inanılmaz bilgi sahibi oldum..işim gereği de çok izin alabilme durumum yok ve sürekli araba kullanıyorum...mesela cuma günü ameliyat olsam ptesi normal hayata dönebilir miyim?
gizeml bende izmir'de yaşıyorum..büyük ihtimalle senin doktoruna bi başvurucam en azından bilgi alma amaçlı..doktora gidene kadar sizler sayesinde inanılmaz bilgi sahibi oldum..işim gereği de çok izin alabilme durumum yok ve sürekli araba kullanıyorum...mesela cuma günü ameliyat olsam ptesi normal hayata dönebilir miyim?
Hmmm ooff yaa yıllık iznimde de yaptırmak istememiştim ama mecbur öyle olacak galiba
teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için..
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
gizemlcim ozelden mesaj atip uzun uzun beni aydinlattigin icin cok tesekur ederimm. ben de cok merak ediyorum fotograflari ama 25 mesaji asmasi gerekiyormus sanirim bakabilmem icin. yakinda ben de gorup fikir sahibi olcam.
gizemcim sen bana fotolarini gondermistin ama son hallerini gormedim .. Ben aslinda Turkiyeye geldigimde cenk beyle gorustum. hatta burun & gogus bir olacaktim ama sonra vazgectim. yaptigi burunlar hosuma gitti aslinda gogus icin gitmistim ama sanki gogusleri begenmedim gibi. bana gogus altlarinda cok iz kalmis gibi geldi sanki istedigim gibi degildi bilmiyorum neden oyle hissettim. Aslinda cok iyi de bir fiyat vermisti kombine ameliyat icin... hala kararsizim.Arkadaslik istegimi kbl edermisin bu arada canim
bana gösterdiği göğüslerin hepsi küçük görünmüştü hatta 500cc bile hepsine burun kıvırmıştım ben böyle istemiyorum demiştim birde fotolar genellikle ameliyat sonrası ilk dönemlere ait olduğundan sivri duruyor ve o beni korkutmuştu.
ben çok memnunum yeni göğüslerimden iyki yaptırmışım diyorum.doktor seçiminde çok titiz davranmadım ben neticede hepsi diplomalı ve buna yıllarını veriyorlar en az 100 ameliyat olsun yani biraz tecrübesi birde memnun olan hastalar benim için yeterli oldu seçmemde.tabi bu tamamen benim düşüncem kılıkırk yararak karar vermek daha iyi olur aslında ama ben böyle yaptım memnunum.
göğüslerim şu an çok güzel durumda ve sağ göğsüm yukarıdaydı biraz oda indi yerini buldu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?