• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'in cesedi bulundu!

Adana Barosu avukatlari Gizem in katil zanlisini savunmayi reddediyormuş

Böyle bir caniyi kim savunur ki, minicik çocuğu intikam uğruna bıçaklayıp diri diri yakmak:47:

Bu zamanda kimseye güven yok, akrabaymış:47: boşuna dememiş eskiler akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz diye:47:

Akrabalık, komşuluk, arkadaşlık devri biteli çok oldu:50:

hic bir zaman siddet yanlisi bi insan olmadim, ama cezaevinde yasayacaklarini düsündükce oh olsun diyorum
serefsiz, pislik vicdansiz... nasil kiydin o melege, hadi öldürdün bide bunca eziyet niye

Böyle durumlarda kahroluyorum miniçik bir bedenim bu eziyete dayanması beni mahvetti...
Aslında sözün bittiği değil,başka mahsum bebeklerin canı yanmasın diye konuşmanın tam zamanı...

daha dün kayıp ilanları dağıttık adanada.. bugün bu haber..
şunları okuyunca ben bile ağladım.. varın ailesinin halini siz düşünün..
tarifi olmaz böyle bi acının.. o ablasının hele ki halini düşünmek dahi istemiyorum..

Ben de adanadayim dun yürüyüşe cikmistik yuruyoruz ama resmen aramaya cikmisiz gibi her yere baktik bir umut o kadar konduramiyoruz basina birşey geleceğine agacin arkasından cikacak gibi geliyor...

Babasinin morg cikisi yavrumu kimseye öyle gostermeyin diye aglamasi beni mahvetti...Allah kimseye böyle aci vermesin....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gizem´in s.fsiz katilinin ifadesini okudum, kanim dondu, Allahim nasil insan bu,
insan bile degil, nasil bi yaratik bu...
Daha Mert´i atlatamadan böyle bir olayla karsi karsiyayiz,
ifadesini okurken farkinda olmadan " en azindan tecavüz etmemis!" diye kendimi rahatlatirken buldum,
ne hallere düstük,
neydi o cocugun günahi?
Cok cok üzgünüm, Allah ailesine sabir versin bu yavrucagin.

Dün gece bu çocuğu düşünmekten uyuyamadım :50:
Bizlerin yüreğine bile böyle acı çöreklenirken çocuğun ailesinin ciğeri nasıl yanıyordur:50::50:
Rabbim sabırların en büyüğünü en güzelini versin, yüreklerine su serpsin inşallah.
Düşünüyorum da ne suçu vardı sanki, acıların eziyetlerin en beterini yaşatmış o yavruya. Ben kendi çocuğumu düşünüyorum da bir damla gözyaşına kıyamıyorum.
Aziz Mahmut Hüda-i hazretleri buyuruyor ki:
Allah bizleri suda boğularak, ateşte yanarak ölmekten ve ani ölümden korusun " diye.
Bu insan nasıl bir mahluk ki bu çocuğa ölümlerin en kötülerini yaşatmış, Allah onun müstehakını versin.

Allah hepimizin çocuklarını her türlü şerden çirkeften korusun inşallah...

Gizem´in s.fsiz katilinin ifadesini okudum, kanim dondu, Allahim nasil insan bu,
ifadesini okurken farkinda olmadan " en azindan tecavüz etmemis!" diye kendimi rahatlatirken buldum,
ne hallere düstük,
neydi o cocugun günahi?

Aynen ben de aynı şeyi düşündüm. Sonra da nedir bu halim, ne günlere kaldık diye kendime şaşırdım. Allahım kimseye evladının acısını yaşatmasın. Hele de böyle acıları hiç.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözlerim doldu yemin ederim.

Küfür ediyorum dolu dolu adi köpek..

Niye yakıyorsun diri diri lan..

içeride umarım f tipi cezaevine koymazlar versinler mahkumların arasına..Bu iti hergün birer parça et kese kese öldürsünler

İnsanın içi cıızz ediyor :ssz:en agır hakaret vede davranışı hak ediyor butür insan müsfetteleri ......

Son düzenleme:
ne hallere düstük,
neydi o cocugun günahi?

aynen öyle oldu, öldürülen çocukların tecavüze uğramadığına sevinir olduk, son günlerde ki haberler bizi bu noktaya getirdi malesef

Bu cani yaratık insan olamaz!!!
İçimde o kadar nefret var ki böyle insanlara karşı... şu an içimdekileri yazamıyorum bile nefretimden...
Sen ve senin gibiler en büyük acıları çekerek defolup gidin inşallah bu dünyadan...:47::47::47::47::47::47: Öbür dünyada zaten Allah'ım verecek cezanızı...:47:

süleyman akdeniz daha önce de kedi öldürmüş diyorlar...

süleyman akdeniz daha önce de kedi öldürmüş diyorlar...

İnanırım zaten bu psikopatlar önce hayvanları öldürür sonra insanları.
Hatta bunun konusu dahi burada geçmişti .

Back