Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Gizem Özdillinin muhtesem Evi...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
sade ama bi o kadar şık gerçekten az ve öz...ben beğendim,şaşırttı bu kadın beni beklemezdim şahsen ondan böyle bi zevk ama zevkliymiş..kırmızılı oda ve salondaki yemek masası sandalyeri çok güzel..aydınlatmalarda harikaaa

aynen bende cok sasirdim.
kokos bi ev bekliyordum, bu evi görünce woww diye kaldim

çooook güzel bir ev yaa
çok bakım titizlik isteyen bir ev bende temizlikçim olsa eminim bende böyle bir evim olurdu

bende televızyonda ızledım bayıldım ya.hatta ben Ankarada oturuyorum oda Ankarada bır ev ama neresı anlayamdım bu kadar buyuk ev .cunku apartman dairesi villa değil

Çok güzel evi ve mutluluğu hak eden bi kadın.

Son düzenleme:
Sevdiğim bir tarz değil.Ama güzel düzenlenmilş.
Kırmızıyı nasıl dozunda kullandığı,umarım fikir arayanlara örnek olur.
Kırmızı koltuğu illaki siyahla kombine etmek gerekmez.Bejle çok daha yumuşak bir görüntü oluşmuş.

Avangard modası aldı yürüdü.İddialı bir tarz.Herkesin yaşam tarzına uygun değil.
Dekorasyon tarzını yaşam tarzına göre seçmek gerekir.
Gizem Özdilli'nin tarzına,kişiliğine uymuş bence.

ben evini tv programında görmüştüm Ankara daydı hiç beğenmedim sadece girişteki ahize hoşuma gitti salonunda 3 farklı koltuk takımı var ve birbirlerinden bihaberler ayrıca dağ manzaralı hoşlanmadım hiç

Tarzım bir ev değil. Bakarken kafam karıştı. Sanki Gizemin evi değil de sadece evin tanıtımını yapıyormuş izlenimi vardı.

Lüks fakat çok abartılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…