- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 28
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Haklisiniz bir de ben bu yontemi deniyeyimNe kadar saçma insanlar var. İyi arkadaşsınız diye donunuza kadar paylaşacak haliniz yok. Vücudunuzdaki bir hastalık yada onun vücudundaki bi hastalık kıyafet ile taşınabilir. Hasta olmasanız bile hastalık oluşturabilir. Bu abiye bi kıyafet değil ki kırk yılda bir işin düşsünde alasın pantolon kazak istemek de ne kadar saçma ya. Bence vucudunda kaşıntı olduğunu parfümünün sana dokunduğunu alerji yaptığını bu yüzdende paylaşamayacağını anlat.
Beynimin etini yiyodu valla getir et diye kiyamiyodum saf gibiBen de paylasimci bi insanim ama paylasilacak sey var paylasilmayacak sey var misal kiyafetlerimi paylasmayi uygun gormem baskinin giysisini de istemem. Acik acik soyleyin dicem ama ima da bile triplere girdiyse soyleseniz ne olur bilmiyorum.
Siz goturuyomussunuz en azindan onu bahane edip goturmeyin. Yoruluyorum vs diyin ya da isim cikti getiremedim diyin bikac kere yaparsaniz o da esek degildir anlar heralde.
Eh yaniiŞöyle durumlarda elbisenin lafı edilir tabiki
Ahahhahaha iyi taktikmis not aldimm ahahahhMantar çıktı bende diyiver, yanıyorum ölüyorum, kıyafetlerimi kaynar suda yıkayıp kullanıyorum. Kimseye bulaşmasın diye kendi giysilerimi ayrı yıkıyorum debide uyuz uyuz kaşın yanında...
Bunu da not aldim vallahi denicem ahahahahGeçen aynı konu açılmıştı ortak karar cildinde rahatsızlık var baskasina gecebilir seklinde bir aciklamaydi formaliteden.kasinma krem.gösterme yapcakti
Hayatimda kimse yok ama dediginiz de iyiymis ise yarar bi cumleBenim de dolabımın yarısı arkadaşlarımda kaldı,kitaplarımdan bahsetmek bile istemiyorum:)
Evlendikten sonra “eşim istemiyor kusura bakma,senin üzerinde gördüğümü başkasında görmek hoşuma gitmiyor” dedi kusura bakma diyip geçiyorum kafam rahat. Evli değilsen de erkek arkadaş vs. bahane edebilirsin.
Bastan deseydim neyse de kac zamandir yaptim ya bir kereben direkt söylerdim "kıyafetlerimi paylaşmaktan hoşlanmıyorum" diye
Aynen bende ne alirim ederim zaten o yuzden degis tokustan da yana degilim ama anlasalar ..Evde bile herkesin çamaşırını bir yikamiyoruz.
Montu falan geçtim de , pantolon kazak ortak giyilir mi hiç ?
Işin sağlık boyutu herseyden önemli.
Ahahahha hic gulecegim yoktu ne de guzel kullandirtiyorum kendimi zaten bi sözlüme kullandirttim boyle aldatildigimi ogrendim birde dostuma benimde kendim gibi arkadasa ihtiyacim var hahahaArkadaş olabilir miyiz sizinle?
Benimde sizin gibi giysilerini şöyle tepe tepe kullanabileceğim üstüne getir götür işinide kitleyebileceğim bir dosa ihtiyacım var :/
Kafa insanımdır bak, hiç sıkılmazsınız benimle :)
Aynen oyle kullanildigimi hissediyorum bendeEn son istediğinde ona giderken götürmeyi unutuverin. Onda kalanları da alın öyle çıkın. Bir daha isterse de hep bahaneniz olur. Gelemiyorum, yorgunum vs. Oh ne güzel valla bir de üstüne kıyafet kitliyor ki mecbur gidesiniz diye. Ya da onda kalan en son kiyafetinizi feda edeceksiniz. Bir daha isterse goturmeyeceksiniz. İstediği kadar trip yapsın. Böyle uşak gibi kullanacaksa hiç olmasın öyle arkadaş daha iyi.
En dogrusu da odur zaten de anlayana işteabiye canta olsa neysede pantolon kazak helede surekli isteme hayatta kabul etmem.igrenc ya o kiyafeti bi daha kullanamam ben.bi kere abiye verdim arkadasima oda cok yakinimdi ve kuru temizleme yapip getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?