• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Giysi, canta, krem simdilik bukadar devami gelecek.. (birazda serzeniz)

Arkadaslar telenonun ekraninda bir cizik var cizik usttemi sadece altadagecmismi diye telefoncuya sordum ekran koruyucusu guzel korumus dedi.bunun koruyucu kapak kilifida var orijinal kapagni 80 tl almistim isteyen olursa onuda uygun fiyata verirm

Eklentiler

• $13022014135.jpg
    $13022014135.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $13022014133.jpg
    $13022014133.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 69
Enox gozluk yazin aldim doru duzgun kullanamadim cizigi fela yok.Elimde uc gozluk daha var onlari sonra yukluycem

Arkadaslar gozluk dandik bisey degil 220 almistim yazin cok az kullandim.orijinaldir isteyene seri numarasini veririm optikciden sorgulatmak icin

Enox gozluk yazin aldim doru duzgun kullanamadim cizigi fela yok.Elimde uc gozluk daha var onlari sonra yukluycem

Arkadaslar telenonun ekraninda bir cizik var cizik usttemi sadece altadagecmismi diye telefoncuya sordum ekran koruyucusu guzel korumus dedi.bunun koruyucu kapak kilifida var orijinal kapagni 80 tl almistim isteyen olursa onuda uygun fiyata verirm

Telefon orijinal Samsun Galaxy s3 dur.

Solenta gunes kremini ozellikle hamile bayanlara oneririm.dogal bi koruyucudur

Eklentiler

• $20140213_160054.jpg
    $20140213_160054.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 45

telefonu ne kadara satıyorsunuz?

Back