• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Giysi, canta, krem simdilik bukadar devami gelecek.. (birazda serzeniz)

serraelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
966
45
73
Selam arkadaslar elimde olan bikac esyami mecburiyetten satisa cikardim.Telefonumuda satmayi dusunuyorum.Esim basina gelen talihsiz bi olaydan dolayi istifa etmek zorunda kaldi.7 aydir evimizden ayriyiz,zor durumdayiz...Bunun akabinde gelisen kirginliklarim, kizginliklarim, dost bildiklerimin vefasizligi ve iyiliklerimin karsiligini gorememenin acisini yasiyorum,ayni zamanda.Dertlesecek arkadaslarada ihtiyacim var.Velhasil biraz satis biraz serzenis!!!

Selam arkadaslar elimde olan bikac esyami mecburiyetten satisa cikardim.Telefonumuda satmayi dusunuyorum.Esim basina gelen talihsiz bi olaydan dolayi istifa etmek zorunda kaldi.7 aydir evimizden ayriyiz,zor durumdayiz...Bunun akabinde gelisen kirginliklarim, kizginliklarim, dost bildiklerimin vefasizligi ve iyiliklerimin karsiligini gorememenin acisini yasiyorum,ayni zamanda.Dertlesecek arkadaslarada ihtiyacim var.Velhasil biraz satis biraz serzenis!!!
cnm konun hayırlı olsun bol satışların olsun inş. takipteyimm:16::16::16:

Resim yukluycemde telden becerebilcemmi bilmiyorum, resimleri bir araya getirmeye calisiyorum.Arkadaslar bindallim ve abiye elbisemde var ilgilenenler olursa sayfami takip etsin.Bindalli tekbir bir ara duvardaki afislerde vardi.4-5 yas cocuk bindallisi da var...

Resim nasil yukleniyor arkadaslar:)

Canım gri mi kk ekranı pembemi gri ise sayfanın en altında full site yazan yer var ona tıkla pembe kk ekranı oluyor sonra konuya cevap ver bölümüne girdiğinde ataç gibi şeye tıkla resim eklemek için telefonun hafızasındaki fotoları seç yükle fakat telin normal kamerası yüksek megapikselle ise yüklemez ön kamerasından çekersen yükler:) şimdiden hayırlı satışlar

Dogal fondeten arkadaslar 2 en fazla 3 kere kulandim.Santenin kakitesini bilen bilir bilmeyene anlatilir yada google onerilir:)

Eklentiler

• $20140213_185911.jpg
    $20140213_185911.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 83
Sementa cok sik ikili takim ustu file

Eklentiler

• $20140213_163159.jpg
    $20140213_163159.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 60
Telefonun hem önünde hem arkasında kamera var ise önden çek arkadaşım megapikseli az olduğu için hemen yüklersn

Enox gozluk yazin aldim doru duzgun kullanamadim cizigi fela yok.Elimde uc gozluk daha var onlari sonra yukluycem

Eklentiler

• $20140213_155949.jpg
    $20140213_155949.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Beğen
Reactions: Nil
Back