giymediğiniz kıyafetleri yada atıcagınız kıyafetleri bana verirmisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh 39 ve 38-40 olmaz mı :(( öyle çok ki vermek istediğim giysim... Bu mesaj burada dursun.. 38-40 beden giysiler ve 39 numara ayakkabılara ihtiyacı olan arkadaşlar... Sakın çekinmeyin! Mesajınızı bekliyorum...

üstü olur bence ama alt olmaz eğer kazak hırka bluz tişört göndermek isterseniz gönderin madem o kadar çok varsa ama ayakkabı alt beden uymaz üst olur gibime geliyor üstte medium large giyiyor

arkadaşım şuandan evlilik telaşım var ben 40 numara giyiyorum bakıcam müsait olunca :34: kıyafette bulabilirim büyük bedenim zaten annemdende çıkabilir çok iyi düşünmüşsün Allah razı olsun hangi şehir acaba

Bedenim uymuyo ama uysa da sanırım gözümle görmeden göndermezdim.
Yanlış anlama sen zaten aracısın ama çok fazla suistimal edenler var (alacak kişiyi kastediyorum).
Ben oyüzden senelerdir köye gönderiyorum çünkü cidden alamıyolar.

bunu yazmaya ne gerek vardı anlamadım, gönderecek olan insanların da içine kuşku düşürmekten başka neye yarar bu mesaj? ne zaman kaybettik acaba bunu?
neyse beren çok güzel bir şey yapıyorsun, allah razı olsun..

Merhana canim.oncelikle seni.tebrik.ederim.duyarliligindan.dolayi...

Ben.mobil ulastigim.icin.siteye sana.msj atamiyorum . rica etsem.sen bana.atarmisin.. Anneme gelir bazen birilerine vermesi.icin geldiginde uygun.birseyler varsa gondermek.isterim...

Bireysel yardım topikleri açmak yasaktır.

Abla benim kıyafete ihtiyacım var 18 yaşındayım bana yardım edebilirmisin 2 takım elbisem var onlarla idare ediyorum utanıyorum sürekli aynı şeyleri giymekten herkes farklı farklı giyinirken ben hep ayni şeyleri giyiniyorum

Abla benim kıyafete ihtiyacım var 18 yaşındayım bana yardım edebilirmisin 2 takım elbisem var onlarla idare ediyorum utanıyorum sürekli aynı şeyleri giymekten herkes farklı farklı giyinirken ben hep ayni şeyleri giyiniyorum
Canım konu 7 yıllık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X