giymediğiniz kıyafetleri yada atıcagınız kıyafetleri bana verirmisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
İlk kez böyle bir şeye kalkışıyorum oturdugum yerdeki bir bayanın durumu çok kötü eşinden boşanmış tek başına yaşıyor durumu gerçekten iyi değil eğer giymediğiniz kıyafet ayakkabı kaban pantolon ne biliyim atacagınız yada sevap için vermek istediğiniz eşyalarınızı bana gönderebilirmisiniz tabi başka tanıdıgınız yardıma muhtaç bir aile yoksa...göndermek isteyenler bana özel mesaj atarak benle iletişime geçsin... şimdiden herkese teşekkürler ayakkabı çizme bot da 40 numara giyiyor kaban kazak mont bluz tşörtde large 42-44 giyiyor inşallah ona bir yardımımız olur kendiside kim ne gönderirse allah razı olsun hepsinden ne gönderirlerse giyerim diyor bana .burayı okuyamaz burayı bilmiyor ama gerçekten durumu kötü bu havada babet giyiyor en azından belki göndericeğiniz bir bot bir ayakkabı onu çok mutlu edicek

Son düzenleme:
İlk kez böyle bir şeye kalkışıyorum oturdugum yerdeki bir bayanın durumu çok kötü eşinden boşanmış tek başına yaşıyor durumu gerçekten iyi değil eğer giymediğiniz kıyafet ayakkabı kaban pantolon ne biliyim atacagınız yada sevap için vermek istediğiniz eşyalarınızı bana gönderebilirmisiniz tabi başka tanıdıgınız yardıma muhtaç bir aile yoksa...göndermek isteyenler bana özel mesaj atarak benle iletişime geçsin... şimdiden herkese teşekkürler

güzel düşünmüşsün fakat herkes aynı beden kıyafeti ve aynı numara ayakkabıyı giymiyo bu konuda biraz bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırız

haklısınız yazmayı unutmuşum ayakkabı 40 giyiyor birde benim eşyalarımdan verdim ama ona gelmedi üst bedeni büyük large yada medium sanırım çünkü ben small giyiyorum ona hiç biri gelmiyor kış geldiği için kabanı yok eğer böyle large yada beden olarak 44 42 bir kaban kazak hırka ne biliyim tişört bluz olursa bence daha iyi olur çizmesi botu yok babet giyiyor bu havada çizme bot gibi şeyler olursa daha iyi olur diye düşünüyorum

berencim çok iyi bişey yapıyorsun, allah razı olsun...
ben hep düşünürdüm bazen kıyafetlerimiz olmuyor veya senelerce giymiyoruz vs..ne yapsam birine versem diye..çok sordum soruşturdum komşulara falan, yok kimse diyorlar...bende migros bi kampanya yapmış ya, giymediğimiz kıyafetleri veriyoruz, doğuda fakir ailelere gidiyormuş....oraya verdim en son bir kaç kıyafet vardı...keşke önce olsaydı sana yollardım :50:
ama birde ben zayıfım 38 beden veya en fazla 40 giyiyorum, olmazmı acaba, birkaç birşey ayarlamaya çalışsam....

benimde kıyafetlerim olmaz :26: small ve 34-36 beden kıyafet giyiniyorum ayakkabıyıda 38 giyiyorum nadiren 39da oluyo

berencim çok iyi bişey yapıyorsun, allah razı olsun...
ben hep düşünürdüm bazen kıyafetlerimiz olmuyor veya senelerce giymiyoruz vs..ne yapsam birine versem diye..çok sordum soruşturdum komşulara falan, yok kimse diyorlar...bende migros bi kampanya yapmış ya, giymediğimiz kıyafetleri veriyoruz, doğuda fakir ailelere gidiyormuş....oraya verdim en son bir kaç kıyafet vardı...keşke önce olsaydı sana yollardım :50:
ama birde ben zayıfım 38 beden veya en fazla 40 giyiyorum, olmazmı acaba, birkaç birşey ayarlamaya çalışsam....

üst bluzler belki olur ne biliyim atkı eldiven bu tarz şeylerde beden olmuyor bunlarda olur canım ne biliyim bende gerçekten çok duygusal biriyim yani böyle herşeye çok üzülüyorum bu bayanada çok üzüldüm banada ne verirlerse giyerim diyince aklıma hemen buraya yazmak geldi istersen yolla belki gönderdiklerin gelir:18:

belki yarın bizde onun durumuna düşücez bu dünyada 2 dk sonra ne olucagımız belli değil birlik beraberlik yaparsak bu bayana yardım edebiliriz...benim üstüm small ne verirsem gelmedi ona hırkalarım vardı onlarda olmadı ayagım 38 verdim ama gelmedi ayagı

üst bluzler belki olur ne biliyim atkı eldiven bu tarz şeylerde beden olmuyor bunlarda olur canım ne biliyim bende gerçekten çok duygusal biriyim yani böyle herşeye çok üzülüyorum bu bayanada çok üzüldüm banada ne verirlerse giyerim diyince aklıma hemen buraya yazmak geldi istersen yolla belki gönderdiklerin gelir:18:

eldiven atkı ayakkabı gibi fazlalığım yok canım... ama bi bakayım kıyafet olarak neler var...ayarlarsam sana özelden ulaşırım canım...

Allah senden razı olsun arkadaşım
maalesef bedenim uymuyo ama çevremde uyan ve vermek isteyen birileri olursa aklımda olucaksın

Allah senden razı olsun arkadaşım
maalesef bedenim uymuyo ama çevremde uyan ve vermek isteyen birileri olursa aklımda olucaksın

çok teşekkür ederim allah sizden de razı olsun duyarlı bir kul oldugunuz için
inşallah çevrenizde vermek isteyen olursa bana özel mesajla ulaşın

arkadaşım çok iyi düşünmüşsün..
benim bedenim uymuyor ama anneme komşulara falan sorarım bulabilirsem msj atarım sana canım
Allah razı olsun senden eldiven, çorap, patik, atkı, ev terliği gibi eşyalarda olur değil mi?

arkadaşım çok iyi düşünmüşsün..
benim bedenim uymuyor ama anneme komşulara falan sorarım bulabilirsem msj atarım sana canım
Allah razı olsun senden eldiven, çorap, patik, atkı, ev terliği gibi eşyalarda olur değil mi?

tabikide canım kış geliyor bunlarda olur çok mutlu olur çok sevinir bir başına yaşamaya çalışıyor bende iş bulmaya çalışıyorum ona işte bir yandanda kıyafet bulmaya çalışıyorum

tabikide canım kış geliyor bunlarda olur çok mutlu olur çok sevinir bir başına yaşamaya çalışıyor bende iş bulmaya çalışıyorum ona işte bir yandanda kıyafet bulmaya çalışıyorum

inşallah canım herşey yoluna girer..
arkadaşın kapalı mı açık mı belki ona gör başka şeylerde gönderilebilir canım
kış geldi ama mesela bi eşarp bi bone ne kadar ki
alıp gönderilebilir yada evde kullanılmayanlar da olur.

Son düzenleme:
inşallah canım herşey yoluna girer..
arkadaşın kapalı mı açık mı belki ona gör başka şeylerde gönderilebilir canım
kış geldi ama mesela bi eşarp bi bone ne kadar ki
alıp gönderilebilir yada evde kullanılmayanlar da olur.

açık canım kapalı değil... daha çok bot ayakkabı kaban kazak bluz olursa makbule geçer canım yaz kolay geçer ama kış kolay geçmez işte

Bedenim uymuyo ama uysa da sanırım gözümle görmeden göndermezdim.
Yanlış anlama sen zaten aracısın ama çok fazla suistimal edenler var (alacak kişiyi kastediyorum).
Ben oyüzden senelerdir köye gönderiyorum çünkü cidden alamıyolar.

Bedenim uymuyo ama uysa da sanırım gözümle görmeden göndermezdim.
Yanlış anlama sen zaten aracısın ama çok fazla suistimal edenler var (alacak kişiyi kastediyorum).
Ben oyüzden senelerdir köye gönderiyorum çünkü cidden alamıyolar.

tabi sizin tercihiniz yıllardır bu forumdayım tanıyan bilir beni burdada bir çok arkadaşım var ayrıca bahsettiğim kişiyi bizzat gitim gördüm ve kaç zamandır ne halde oldugunu biliyorum yani köye gönderiyorsnuz çok güzel bir davranış siz köye göndermeye devam edin ben zaten yazımda başka göndericeğiniz biri yoksa yollayın demiştim

Son düzenleme:

tabi sizin tercihiniz yıllardır bu forumdayım tanıyan bilir beni burdada bir çok arkadaşım var ayrıca bahsettiğim kişiyi bizzat gitim gördüm ve kaç zamandır ne halde oldugunu biliyorum yani köye gönderiyorsnuz çok güzel bir davranış siz köye göndermeye devam edin ben zaten yazımda başka göndericeğiniz biri yoksa yollayın demiştim

Yok seni çoktandır biliyorum zaten yanlış anlama lütfen ben artık bu tür şeylerden ağzım yandığından böyle bi'tutuma girdim. Allah razı olsun senden çoğu kişi yırtığı, söküğü olmadığı halde çöpe atıyo hadi çöpe atıyosun ayrı poşetle de çöpün kenarından alsınlar o da yok üstüne yemek çöpü döküyolar bizim binada:50:

Yok seni çoktandır biliyorum zaten yanlış anlama lütfen ben artık bu tür şeylerden ağzım yandığından böyle bi'tutuma girdim. Allah razı olsun senden çoğu kişi yırtığı, söküğü olmadığı halde çöpe atıyo hadi çöpe atıyosun ayrı poşetle de çöpün kenarından alsınlar o da yok üstüne yemek çöpü döküyolar bizim binada:50:

anladım evet bende kendi çapımda yardım etmeye çalışıyorum ona inşallah elbirliği ile yardım edebiliriz gönderendende allah razı olsun göndermeyendende..artık öyle bir döneme geldik ki kimse kimseye yarım etmiyor yolda biri ölse herkes bakıyor ilerde çocuklarımada kendi kişiliğimi aşılıcam inşallah onlarda benim gibi olurlar sadece vicdan olsun yeter

Ahh 39 ve 38-40 olmaz mı :(( öyle çok ki vermek istediğim giysim... Bu mesaj burada dursun.. 38-40 beden giysiler ve 39 numara ayakkabılara ihtiyacı olan arkadaşlar... Sakın çekinmeyin! Mesajınızı bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X