giyinmeyi bilmiyormusum

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
34
selam kizlar ben bu lafi cok duydum giyinmeyi bilmiyormusum nisanlim bile yuzume karsi soyledi giyinmeden uzak kalmissin ozguvenim sedelendi hic birsey yakistiramiyorum kendime aynaya bakinca kendimden cok igreniyorum. boyum 1,68 1,69 deve gibi oldugumu biliyorum kilomda 58 sport tarzi giyen biriyim suslu puslu degilim evet makyaj da yapmam. kendime hic birseyi yakistiramiyorum insanlar neden bunu hep yuzume vurur? ben rahatliga onem veren biriyim

Ağzı olan konuşuyo işte. başkalarını boşver sen nasıl iyi hissediyosan öyle giyin

o zaman sende güzel giyinmeye bak uyumlu olsun birazcık şık olsun şaşırt onları ve kim oldugunu göster

Sen deve gıbıysen ben 176 boy la ne oldum

Sen deve gıbıysen ben 176 boy la ne oldum

yanı :)) 176 cok guzel boy..

arkadasın tabiri olan deve gıbı nedır oyle..uzun boylu olmak ıcın can atan o kadar ınsan varken, ki ulkemız ortalaması 165..
gurur duyman gerek....belli ki nısanlın oyle deyınce boyundan bıle sogumussun sen ama kendını sev ..

nısanlın ne sever klasık mı spor mu..
mesela ben mını etek dar kıyafetler vs severım ama erkek arkadasım hep spor gıyım rahat sever..
ben de bazen onu yadırgarım cunku klasık gıyım sevmesem de şık olmak iyidir.

bence küsme kendıne...

ustelık sana gıyınmeyı bılmıyosun dıyorsa ona de ki ' sen al da gıyeyım madem sen ogret ' de o gıydırsın ne var kı canım cok bılıyorsa :)))

canim yanlis anlamissin
konu sahibi kendi boyunu begenmeyince ben kendi boyumu yazmistim
ben cokta memnunum
sadece daha uzunlari var senin boyunda sorun yok demek istemistim

canim yanlis anlamissin
konu sahibi kendi boyunu begenmeyince ben kendi boyumu yazmistim
ben cokta memnunum
sadece daha uzunlari var senin boyunda sorun yok demek istemistim

yok yok bılıyorum..176 guzel boy dıye sana yazdım:)) yanı o kendıne deve demekle haksızlık edıyor dıye dusundum :))
uzun boy gıbısı var mı :)) dırek duzgun fızık yanı

gerısını de ona itafen :))

Selam kizlar..Sizlerden yardim istiyorum.20yasindayim ve cok onemli bir ekiple Ankara Qauestor Club'ta yilbasi eglencemiz var.Ve ben nasil giyinecegimi bilmiyorum.Yasima uygun olsun istiyorum cokta abartmak istemiyorum ama bi fikrim yok yardim eder misiniz.Simdiden teşekkürler..

bedenını saran sıyah dar mını elbise altına sıyah topuklu kırmızı ruj ..
ya da sıfır kol askılı dar bır elbıse ustune mını bır cepken alabılırsın şık olucak ama parıltılı bırsey belkı
ya da payetli bir blüz altına deri pantolon...

yasın 20 o kadar kokoş olmaya gerek yok zaten sade spor ama şık dengesını kurabılırsın

Mini elbise falan giymek istemiyorum dediğin gibi yasım 20cok kokoş olmakta istemiyorum o yüzden dar bi jean üstte salaş bi tişört altta sitiletto nasıl olur ?

Mini elbise falan giymek istemiyorum dediğin gibi yasım 20cok kokoş olmakta istemiyorum o yüzden dar bi jean üstte salaş bi tişört altta sitiletto nasıl olur ?

zaten mini bir elbise ile kokoş olmazsın abiye elbise olmadıgı surece o kadar spor elbıseler var kı jean gıymıs kadar olursun ama secımde zorlanıyor olabılırsın.

ama dar bır jean ustune salaş bır blüz gıyeceksen pantolon rengın koyu olsun..stiletto da guzel olur yuksek topuklu bılekte bıten bır bot ta guzel olur dıye dunusuyorum..deri ceket gıyersın dar kesımlı....saçlarını da açık bırakırsın

Son düzenleme:
Neden makyaj yapmıyorsun ? Benim sormak istediğim şey düğüne gider gibi bir makyaj değil çok sade bir ruj,allık.. Ne bileyim sadece yüzüne renk gelmesi için yapılmalı bence. Hep sade hep sade bence biraz sıkıcı olur. Giyinme konusunda da güzel bir boya ve fiziğe sahipsin. Giyinmeyi bilen bir arkadaşın yok mu ? Mesela onunda gidip bir kaç parça kıyafet alabilirsin. Hemde bu sayede morelin de düzelmiş olur

Kendini nasil begeniyosan oyle olmalisin ama nisanlin cok bakim ve suslu kadin hastasi biriyse biraz onun icin de bakimli olmalisin. Malesef makyaji sevmiyosan yapacak bisey yok bence makyajsiz kadin erkege benziyo. Kusura bakma en azindan bu benim gorusum erkekler bakiyo makyaja ve hoslarina gidiyo bu bi gercek ozellikle de Turk erkegi.

Nedense ne kadar bakimsiz kadin taniyosam kendilerine dogal lakabi takmislar. Bakimsizlik ve pacozluk kesinlikle dogallik degildir. Bu kelimeyi bence yanlis anlamda kullaniyolar makyajin da dogali vardir ama makyajsizlik dogallik degil bence bakimsizlik.

Spor giyim erkekleri etkilemez biraz feminen kadinsi giyim tarzi altina yarim da olsa topuklu ayakkabi biraz kiritarak yuruyus. Tabiki formunda olman da onemli formunda degilsen bunlarin hicbiri yakismaz

Kesinlikle katiliyorum cogu kiz usengec makyaj yapmiyolar ona bide dogallik adi vermisler )) bakimsizlik dogallik degil bence. Az da olsa kadinin yuzune renk gelmeli

Moda dergilerini karistirin
Unlulerin giyim tarzini inceleyin
Cevrenizdeki insanların tarzlarını gozlemleyin , neyi neyle giymisler
Nasil uydurmuslar vs.
Ve en önemlisi nisanlinizin ailesinin tarzini çözün ve birkaç degisiklikle nisanliniza istedigi gibi görünün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…