- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 34
-
- Konu Sahibi guneslihava
Sen deve gıbıysen ben 176 boy la ne oldumselam kizlar ben bu lafi cok duydum giyinmeyi bilmiyormusum nisanlim bile yuzume karsi soyledi giyinmeden uzak kalmissin ozguvenim sedelendi hic birsey yakistiramiyorum kendime aynaya bakinca kendimden cok igreniyorum. boyum 1,68 1,69 deve gibi oldugumu biliyorum kilomda 58 sport tarzi giyen biriyim suslu puslu degilim evet makyaj da yapmam. kendime hic birseyi yakistiramiyorum insanlar neden bunu hep yuzume vurur? ben rahatliga onem veren biriyim
Sen deve gıbıysen ben 176 boy la ne oldum
canim yanlis anlamissinyanı :)) 176 cok guzel boy..
arkadasın tabiri olan deve gıbı nedır oyle..uzun boylu olmak ıcın can atan o kadar ınsan varken, ki ulkemız ortalaması 165..
gurur duyman gerek....belli ki nısanlın oyle deyınce boyundan bıle sogumussun sen ama kendını sev ..
nısanlın ne sever klasık mı spor mu..
mesela ben mını etek dar kıyafetler derı pntolonlar severım ama erkek arkadasım hep spor gıyım rahat sever..
ben de onu yadırgarım mesela cunku klasık gıyım sevmesem de şık olmak iyidir..mını etekler dalgalı saçlar ıyıdır yanı..boyunu daha da uzun gosteren ayakkabılar :))
bence küsme kendıne..sen de ona eksık bul :)) vardır illa ki..ustelık sana gıyınmeyı bılmıyosun dıyorsa ona de ki ' sen al da gıyeyım madem sen ogret ' de o gıydırsın ne var kı canım cok bılıyorsa :)))
canim yanlis anlamissin
konu sahibi kendi boyunu begenmeyince ben kendi boyumu yazmistim
ben cokta memnunum
sadece daha uzunlari var senin boyunda sorun yok demek istemistim
Selam kizlar..Sizlerden yardim istiyorum.20yasindayim ve cok onemli bir ekiple Ankara Qauestor Club'ta yilbasi eglencemiz var.Ve ben nasil giyinecegimi bilmiyorum.Yasima uygun olsun istiyorum cokta abartmak istemiyorum ama bi fikrim yok yardim eder misiniz.Simdiden teşekkürler..
Mini elbise falan giymek istemiyorum dediğin gibi yasım 20cok kokoş olmakta istemiyorum o yüzden dar bi jean üstte salaş bi tişört altta sitiletto nasıl olur ?
selam kizlar ben bu lafi cok duydum giyinmeyi bilmiyormusum nisanlim bile yuzume karsi soyledi giyinmeden uzak kalmissin ozguvenim sedelendi hic birsey yakistiramiyorum kendime aynaya bakinca kendimden cok igreniyorum. boyum 1,68 1,69 deve gibi oldugumu biliyorum kilomda 58 sport tarzi giyen biriyim suslu puslu degilim evet makyaj da yapmam. kendime hic birseyi yakistiramiyorum insanlar neden bunu hep yuzume vurur? ben rahatliga onem veren biriyim
Neden makyaj yapmıyorsun ? Benim sormak istediğim şey düğüne gider gibi bir makyaj değil çok sade bir ruj,allık.. Ne bileyim sadece yüzüne renk gelmesi için yapılmalı bence. Hep sade hep sade bence biraz sıkıcı olur. Giyinme konusunda da güzel bir boya ve fiziğe sahipsin. Giyinmeyi bilen bir arkadaşın yok mu ? Mesela onunda gidip bir kaç parça kıyafet alabilirsin. Hemde bu sayede morelin de düzelmiş olur