• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyindiklerim beni rahatsiz ediyor.

visnemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
8
1
1
29
Merhabalar 29 yaşındayım. Son zamanlarda ne giyinsem Sağ kolumun dirsekten omuz dahil bölgesine kadar rahatsızlık yaşıyorum. Sanki bir şey var ya da bir şey beni sıkıştırıyormuş gibi rahatsız hissediyorum. İç çamaşırından ya da giyindigim ürünlerden kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama her türlü yolu denedim iç çamaşırsız dahi sürekli aynı hissiyet ne kadar geniş giyinirsem giyineyim aynı hissiyatı yaşıyorum . Gerçekten kafayı yicem ne yapacağımı bilmiyorum. Ayni durumu yaşayan ya da yaşayıp asabilen var mı acaba

Merhabalar 29 yaşındayım. Son zamanlarda ne giyinsem Sağ kolumun dirsekten omuz dahil bölgesine kadar rahatsızlık yaşıyorum. Sanki bir şey var ya da bir şey beni sıkıştırıyormuş gibi rahatsız hissediyorum. İç çamaşırından ya da giyindigim ürünlerden kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama her türlü yolu denedim iç çamaşırsız dahi sürekli aynı hissiyet ne kadar geniş giyinirsem giyineyim aynı hissiyatı yaşıyorum . Gerçekten kafayı yicem ne yapacağımı bilmiyorum. Ayni durumu yaşayan ya da yaşayıp asabilen var mı acaba
merhaba bir fiziksel tıp ve rehabilitasyona gidin baktırın bence ya da ortopediye.

Merhaba psikolojik olup olmadığına gerekli branşlar gördükten sonra karar verin ama bende boğazlı seyler giyemiyorum icinde nefes alamıyorum . Eskiden cok severdim cesit cesit bogazlı kazaklarım falan vardı anksiyeteyle tanıstıktan sonra hepsini sağa sola dağıttım çünkü daralıyorum nefes alamıyorum. Sizinki de takıntı falan olabilir belki

Back