Eskiden boyle değildi bu kadar degildi ben zaten cok açık giyinen biri degilim ama artık yok yakasi açık yok bu dar goguslerin belli oluyor diyip duruyor bunu bi daha giyme bunu da giyme bunaltti beni ya eskiden hicbirsey demedigi hatta kendi hediyelerini bile giymemi istemiyor gercekten yakasi açık olsa vücudumu belli etse hakli diyecegim ama değil susunca daha cok karisiyor kizinca da sorun oluyor yok yere ne yapacagimi sasirdim bi evlilik teklifine evet dedim diye değişir mi insan boyle evlenince ne yapacak o zaman bu adam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Giyimime cok karışıyor
- Konu Sahibi mimise
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşk kıskançlık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?erkeklerde en sevmediğim şey bu işte.
İlişki ilerledikçe giyimine bilmem nene karışma.
Onu yapma oraya gitme.
Yahu zaten sen onu öyle kabul edip beğenmişin sevgili olmuşun sonradan ne bu insanı değiştirme çabası.
Resmen ego tatmin etme başka bir şey değil.
Ben olsaydım bu konuda hiç bir taviz vermezdim. Çünkü verirsem biliyorum ki bunun sonu gelmeyecek biliyorum ki ben kendi kişiliğimden ödün vereceğim.Siz Çoktan evlilik yoluna girmişsiniz bunu yapmak sizin kararınız o yüzden Bence karşına oturtup adamakıllı konuşmalısınız.
Onu yapma oraya gitme.
Yahu zaten sen onu öyle kabul edip beğenmişin sevgili olmuşun sonradan ne bu insanı değiştirme çabası.
Ben olsaydım bu konuda hiç bir taviz vermezdim. Çünkü verirsem biliyorum ki bunun sonu gelmeyecek biliyorum ki ben kendi kişiliğimden ödün vereceğim.Siz Çoktan evlilik yoluna girmişsiniz bunu yapmak sizin kararınız o yüzden Bence karşına oturtup adamakıllı konuşmalısınız.
Ben de cok sinir oluyorum ses cikarmadigimda iyice abartiyor ben zaten nasil giyinecegimi biliyorum ve iliskimiz yeni de degil nerdeyse 5 sene bitecek 5 sene boyunca karismadi da simdi niye karışıyor anlamiyorum guzelce konuşacağım bunu çözmemiz gerekiyorerkeklerde en sevmediğim şey bu işte.
Onu yapma oraya gitme.
Kendi hediyesine bile laf etti ya pes dedimartik tartistik iyice konuşacağım böyle olmaz arkasi gelir bu yasa kadar ogrenememisim gibi ne giyip ne giymeyecegimiBelirli dozda karışması normal. Ama abartıyorsa karşına al konuş derim. Bugün biraz daha düzelt der yarın daha fazla. Sürekli arkası gelir bunun.
Bencede erkekler hep daha fazlasını istiyor ne yazık ki. Sakin sakin konuş ama soğukkanlılığından ödün verme. Bence ters tepmez yönlendirirsen. Hadi bakalim iyi olsun :)Kendi hediyesine bile laf etti ya pes dedimartik tartistik iyice konuşacağım böyle olmaz arkasi gelir bu yasa kadar ogrenememisim gibi ne giyip ne giymeyecegimi
sanırsam enişte bey kapanmanı istiyor bunuda bu yolla bi baskıyla kurmaya çalışıyor yahu böyle niyeti varsa çok daha farklı yollarla anlatabilir. mesela evlenince tesettürlü olmadıgın için günahların eşine yazılmasından girebilir mesela. Evet dinimizde hanımları uyarma varda arkadaş çok yanlış yoldan giriyor olaya. üzgünüm sonuç olumsuz çıkıcak. Bence al karşına konuş, güzelce anlat. bak hayatım sen böyle böyle yapıp beni aşırı baskıya sokuyosun ama ben bunun böyle olmasını istemiyorum şu yasıma geldim nerde nasıl giyinecegimi bir sözlüm oldugunu ve ona yakısıcak hareketler yapmam gerektiğini biliyorum tarzında şeyler söyleyebilirsin
- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
- 33
Bilmiyorum annesi kapali ama ben degilim cogu zaman birsey istediginde garip sekilde der zaten huyu oyle huysuz iste huysuz bu sekilde sorayim bir de tesekkur ederimsanırsam enişte bey kapanmanı istiyor bunuda bu yolla bi baskıyla kurmaya çalışıyor yahu böyle niyeti varsa çok daha farklı yollarla anlatabilir. mesela evlenince tesettürlü olmadıgın için günahların eşine yazılmasından girebilir mesela. Evet dinimizde hanımları uyarma varda arkadaş çok yanlış yoldan giriyor olaya. üzgünüm sonuç olumsuz çıkıcak. Bence al karşına konuş, güzelce anlat. bak hayatım sen böyle böyle yapıp beni aşırı baskıya sokuyosun ama ben bunun böyle olmasını istemiyorum şu yasıma geldim nerde nasıl giyinecegimi bir sözlüm oldugunu ve ona yakısıcak hareketler yapmam gerektiğini biliyorum tarzında şeyler söyleyebilirsin
- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 333
Bence insanlar ilişkide karşı tarafın hayatına bu kadar müdahale etmemeli. Bugün taviz verirseniz, yarın çok daha büyük fedakarlıklar bekleyebilir. Ne var yani siz bugüne kadar giyinmeyi bilmiyordunuz da bugün onunla mı öğreneceksiniz, kaldı ki açık giyinmiyorum diyorsunuz. Karşınıza alıp tartışmadan, mantıklı sebepleriyle konuşup orta yolu bulmak lazım. Kendi aldığı hediyeyi bile giydirmemesi abes zira. Dün hediye aldın bugün onu bile giydirmiyorsun noluyo diye sorarlar adama.
Ha ben memnunum, karışsın değiştiririm diyorsanız da kendi kararınız elbette. (öyle bir tavır görmediğim için bu şekilde yazdım) İlişkide tabii ki bazı şeylerden taviz verilip orta yol bulunabilir ama bu kendini değiştirmek üzerine olmamalı. Herkes kendisine uygun gelen, aklına, kalbine yatan ölçüde hareket etmeli.
Ha ben memnunum, karışsın değiştiririm diyorsanız da kendi kararınız elbette. (öyle bir tavır görmediğim için bu şekilde yazdım) İlişkide tabii ki bazı şeylerden taviz verilip orta yol bulunabilir ama bu kendini değiştirmek üzerine olmamalı. Herkes kendisine uygun gelen, aklına, kalbine yatan ölçüde hareket etmeli.
- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Ne kadar alttan alırsanız, o kadar tepenize çıkarlar. İki kere iki dört. İzin vermeyin, direnebildiğiniz kadar direnin. Yoksa bu karışmaların sonu yok. Bugün giyimine karışır, yarın görüştüğünüz kişilere.. Daha öbür gün evden çıkmanı istemez. Valla çok yüz vermeyin benden söylemesi.
Ben de cok sinir oluyorum ses cikarmadigimda iyice abartiyor ben zaten nasil giyinecegimi biliyorum ve iliskimiz yeni de degil nerdeyse 5 sene bitecek 5 sene boyunca karismadi da simdi niye karışıyor anlamiyorum guzelce konuşacağım bunu çözmemiz gerekiyor
bu erkeklerın hepsı aynı arkadaşım benımde uzun bı ılıskım var ve aynen eee sen gecen sene benım elbıse gıymeme kızmıyordun dıyorum bence gıyme artık dıyo kafasına bısey gecırcektım susuncada tepene cıkıyorlar aynen aılesı kapalıysa bıde senınde oyle olmanı ıstıyorlar benımkıde aynı cıns canım ama arkadaş ne guzel yazmıs N niidos uslup denen bişey var hep dıyorum bana bunu gıyme dersen ınadına gıyerım kı ben zaten acık gıyenen bı ınsan degılım kendım rahatsız olurum zaten ,sankı ben kendımı bılmıyorum nerde ne yapıcagımı bılmıyorumda o karısıyormus gıbı gelıyor ondan ınsanın sınırı bozuluyor .