Giyim tarzınız ?

giyim tarzınız ne?

• Spor (Rahat kesim)

OY: 181 51,4%
  • Punk ve Gotic (Karanlık,aykırı)

OY: 22 6,3%
  • Avangard (Yeni/denenmemiş olan,dikkat çekici)

OY: 35 9,9%
  • Kolejli (Ekoseler, baklava dilimi desenleri, süvet

OY: 7 2,0%
  • Klasik (Genel kabul görmüş)

OY: 70 19,9%
  • Hippi (Rahat ve salaş)

OY: 32 9,1%
  • Frapan (Aşırı göz alıcı, çarpıcı,derin dekolteler

OY: 17 4,8%
  • Her hangi bir tarzım yok

OY: 65 18,5%

• Ankete Katılan
    352
punk gothic değiLde .Emo diye bir tarz vardır biLmem biLrmisinzz..

kareLi veya renkLi dar paça , geneLde dar siyah switLer aLtınada mutLaka converse ve vans
eğer etek oLursa kareLi etek ve renkLi çorapLar,tozLuk fiLeLi çorapta oLabiliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gibi gibi. canım şöyLe bişey tabi ben bukadar asLa abartmıyorumm :-) onuda söLiyim xD punkLa fzLa bi aLkası yok gbi yni öLe :-)

f_emoboyandemm_4fba0b2.jpg

kızlar bende lise yıllarında gayet salaş giyinirdim biraz punk tarzına benziyordu ama yas ilerledikce begenilerim farklılastı ...su an daha cok klasik ya da spor giyiniyorum ...fazla renkli giysilerden uzak durmaya calısıyorum ...genelde siyah,beyaz,gri,kahverengi,bej,krem,acık pembe vb. pastel tonlarındakı kıyafetleri tercih ediyorum =)

Tamamen ruh halime bağlı o gün spor giyinmek istersem spor klasik istersem klasik değişiyor ruh halim :nazar:

spor...genelde rahat takılırım...ama bazen tarzımın dışına çıkmışlıımda olmuyor diil hani =) değişiklik ii gelio...

İşim gereği haftanın dört günü klasik giymek mecburiyetindeyiz sadece cuma günleri spor takılabiliyoruz benim gibi sürekli spor tarzı ve rahat giymeyi seven bir insan için çok zor oluyor ama ben her ikiside karıştırp giymeye çabalıyorum o zaman daha rahat oluyor :))))

XXXXXXXXXXXXXXXXXXX-----------

bnde punk ve skınhead tarzı giyiniyorum hatta bi ara saçlarım muaktı :jeyyar: dar paça dar kesim pantolon giyiyorum ayakkabı olarak etnies, supra giyiyorum deri ceketim muhakkak vardır leopar desenli kıyafetlerim ve kemerlerimde dövmem var piercing im var tabi saçlarım normal .... marjinal olmayı seviyorum asla koyu renkleri tercih etmem fosforlu ve canlı renkleri severim 20 yaşındayım senelerden beride tarzım hep bu yönedir değişiceğinide sanmıyorum :lepi::lepi::lepi::

Son düzenleme:
X