• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim kozmetik aksesuar ne ararsan var :)

:thumbup:Ne alırsan 30 tl :thumbup:

Arkadaşlar 1. Resimdeki abiye 36 nedendir. Yanlızca bir kere giyildi.

2. Siyah rugan ayakkabı 35.5 - 36 numara az kullanılmıştır.

3. Beyaz rugan ayakkabı 35 - 35.5 numara bir ve ya iki kere giyilmistir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özel mesaj kutunuzu boşaltır mısınız acaba:)

tamam bekliyorumcanım

Canım bunların beden.fiyat ve kullanılma durumlarını öğrenebilirmiyim ? Bir de siyah olan deri ceket demi ?

Eklentiler

• $1398896900570.jpg
    $1398896900570.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $1398896921554.jpg
    $1398896921554.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $1398896939301.jpg
    $1398896939301.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 38
Canım bunların beden.fiyat ve kullanılma durumlarını öğrenebilirmiyim ? Bir de siyah olan deri ceket demi ?

lacivert olan deri ceket fakat o takaslandı.elbise ayrıltıldı bir tek tayt duruyor o da pantolon gibi duruyor fermuarlı düğmeli falan streç tayt hiç giyilmedi çok hoş bişey başka taytlarımı giymekten ona sıra gelmedi

Son düzenleme:

ayrıltıldı canım o ...ama başka bişey bakabilirsin duruyorsa takas yaparım...trenccot ve tayt okey mi.tayt 36-38 bedene oluyo

ayrıltıldı canım o ...ama başka bişey bakabilirsin duruyorsa takas yaparım...trenccot ve tayt okey mi.tayt 36-38 bedene oluyo

Evet canım onlar tamam ama tatta fiyat.fazla söyledin canım ya.çarşıda pazarda aynı fiyat zaten :) o elbiseyi çok begendim ya vazgecermi arkadaş acaba ?

Evet canım onlar tamam ama tatta fiyat.fazla söyledin canım ya.çarşıda pazarda aynı fiyat zaten :) o elbiseyi çok begendim ya vazgecermi arkadaş acaba ?

canım tayt sıfır ürün diğeri de 1-2 kez giydim .satın alcak olsan indirim yaparım tabiki ama takas olduğu için indirim söz konusu olmuyor

Back