- 26 Ağustos 2023
- 1.370
- 2.583
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
Daraldım geçenlerde eşim sehir disina gitti bir günlüğüne is icin bende hamileyim tek kalmayayım diye annemlerde kaldim bir pantolon bir gömlek giydim kalça altina inen normalde aşırı zayıf bir insanım ama hamilelikte aldim azda olsa kiyafetime yok bu kadar kisa giymiyordun da kısa giyiyorsun artik bilmem ne yok arkadaş bekarken ne giyiyosam evli iken de onlari giyiyorum dolap değiştirmedim aman aman kıyafet alan biri degilim.. Daha yeni aradı komşumuz ruyasinda beni açılmis falan görüyormuş aramış laf sayıyor yok artık kisa giyiyor bilmem ne ya huu!! Çocukken zaten nefret ettim kavgalar edildi dayaklar yenildi sirf onlarin yüzünden islama bakış açım bile kötü gelişti tişört giydim diye bile dayak yedim içimden kapanmak geliyorsa da kapanmadım 6 yasinda babamin üzerime giydigim tişörtü yirttigini bilirim 6 yasinda çocuk gibi azarlamalari beni eski günlere götürüyor kin nefret duyuyorum bir şeyler iyilikle güzellikle söylenir üslubu yanlış olanında söylediği sözün ne olduğunu umursamıyorum uff beni darlamaya mi aradin dedim yüzüme kapattı telefonu vallahi hiç de umrumda değil neyin doğru neyin yanlış olduğunu bende biliyorum uyaradabilir bir anne olarak ama geçmiş yüzünden ve üslup yüzünden gidip gelmek dahi istemiyorum gerçekten normalde bu şekilde yaklaşımları yüzünden hep ters tepti herseyi siddetle öğretebilecegini düşünen ebebeynlerden olmayin yalvarırım daha çok nefret ettiriyorsunuz doğrusunu yapacağımız varsa da yapmıyoruz