Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaam beni düşünür de özellikle yazaaaar sağolasın bacım hemmen inceledim hatta o kazak tanıdık geldi surrenderdan mi acep
pembe kazağın kol altından beline ölçer misin canım hafif kalçayı kapatıyorsa düşünebiliriim bir de termal taytlardan kiremit rengi olabilir ama paçası geniş gibi durmuş fotoda eşofman gıbı mı??
bu tayt da hoş duruyor l beden olunca tereddüt ettim haberleşelm bi yine masrafa giriyorum galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=974782&d=1392211716
cnm misafir vardı yeni cevap verebildim..pembe kazak surrenderden evet bayılıyorruumm o kazağa ama biraz küçük geldi haala kararsızım satıp satmamaya:)) kalçayı kapatmaz cnm ama öyle beldede kalmıyoo okula giderken giyerim diye düşünmüştüm ben... biraz dar işte bana:)) sana iyi olur sanırsam:)
termal teytı fancy nancy ayırttı bol değil normal tayt vazgeçerse yollarım sana..
diğer tayt olmaz sana bana oluyor cünkü:))
65 cm cnm fancyede soralım sen karar ver..mango kot var sıfır 38 beden lazım değilmi?? koton pudra v yaka bluz ve collezione hırkayıda tavsiye ederim:)) sıfırlar..tamam canım müsait olursan pembe kazağın boyunu ölçer misin boy uygun olursa ve sen satmaya karar verrisen ve fancy vazgecerse kıremıt rengı taytı alayım ben
65 cm cnm fancyede soralım sen karar ver..mango kot var sıfır 38 beden lazım değilmi?? koton pudra v yaka bluz ve collezione hırkayıda tavsiye ederim:)) sıfırlar..
içine atlet giymek gerekiyo evet cnm..bende onunda büyüğü var çok seviyorumda ondan dedim:)) önce küçük alıyorum olmayınca mecbur gidip büyüğünüde alıyorum da :)))omuzdan bele 65 cm değil mi canım kazak olabılır gıbı .. kot bedenınde kararsız kalıyorum canım ya bi de kot ve hırka yeni aldım çok harcama yapmayayım.. koton bluz çok mu ınce iç gösterr mı?
içine atlet giymek gerekiyo evet cnm..bende onunda büyüğü var çok seviyorumda ondan dedim:)) önce küçük alıyorum olmayınca mecbur gidip büyüğünüde alıyorum da :)))
sordum cnm şimdi cevap bekliyorum..mail atarım sana..iç içe zor oluyo bacım ya içine kalın bişey uydurmam gerekır .. fancyle de bı haberleş sen kazak ve termal taytı alabılırım
tamam canım müsait olursan pembe kazağın boyunu ölçer misin boy uygun olursa ve sen satmaya karar verrisen ve fancy vazgecerse kıremıt rengı taytı alayım ben
sordum cnm şimdi cevap bekliyorum..mail atarım sana..
Tatlım kiremiti senin grisi benim olsun :))
Canım geç cvp attığım için kusura bakma, sayfa açıktı bilgisayarda ama ben başında değildim yani online göründüysem yanlış anlamayın fıstıklar. Öpüyorum sizi
Canım geç cvp attığım için kusura bakma, sayfa açıktı bilgisayarda ama ben başında değildim yani online göründüysem yanlış anlamayın fıstıklar. Öpüyorum sizi
tamamdır anlaştık o zaman zevklerimiz tutuyor napalım
yanlış anlar mıyız tatlım haber ettiğin için çook teşekkürler bu arada geçen hafta boyunca hırka üzerimdeydi sen ve brctlp dan aldıklarm harikaa