mink premium battaniye kutuludur kullanılmadı 35 lira
gelin ayakkabılarım:) 1 kere giyildi..altında isimler yazıyor ama:))) 36 numara..15 lira
mavi jeans xs siyah kare yaka penye..kullanıldı..tüylenme falan yok rengi çok az solmuş gibi o yuzden 1 lira
polo garage 1 beden v yaka penye..kullanıldı..bununda rengi çok az soluk 1 lira
collezione small triko hırka..sıfır..eflatun ve kırmızı... 6lira
polo garage bebek pembe penye..sayılı kullanıldı..small ve medium iki tane var.. Tanesi 3 lira
mango pudra pembe abiye tarzı bluz m beden..1-2 defa kullanıldı..3 lira
batik small mürdüm penye..çok az kullanıldı..3 lira
bershka m beden penye 1 2 defa kullanıldı..3 lira
koton m beden penye rahatsız ettiği için kesmiştim etiketi yok buda çok az kullanılanlardan 3 lira
win max çizgili askılı bluz 3 lira
mavi-beyaz çizgili erkek gömleği..eşime hediye geldi..l beden poşetini açıp bakmadık bile..eşime büyük çünkü..mr best diye bir markası var..ben duymadım hiç:) 6 lira
füme kırçıllı etek..koton marka..40 beden..1 kere giydim..7 lira..
Kırmızı beyaz çiçekli boyundan bağlamalı elbise..koton 38 beden..bir kaç kez giyildi..7 lira..
Keten etek..polo garage marka..38 beden..arkada cebi var...yandan bağlanabiliyor..asimetrik bir modeli var..bir kaç kez giyildi..7 lira
roxy(quiksilver den aldım) marka beyaz mevsimlik mont..kalın keten gibi kumaşı..içi astarlı..m beden..giyilmedi..boyunun uzunluğu basende gibi uzun değil yani..küçük geleceğini bilerek aldım:) giyemiyorum tabi..30 lira..
Yatak örtüsü kullanılmadı 170 lira
kırmızı beyaz dört mevsim set 40 lira
özdilek moda letto nevresim takımı 60 lira
taç hamam seti 2 adet banyo havlusu 2 adet saç havlusu var 50 lira
dertsiz masa örtüsü takımı 30 lira
batista m beden 5li takım pamuklu şortlu takım saten pijama ve röpteşember var kullanılmadı ama paketli değil 40 lira
tüylü ev terliği batista marka 10 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?