cok soru sormuş gibi oldum ama 12 kadeh 12 su bardagmı? :)
ewet ama elden vermek isterim mecidiyeköyde oturuyorum...
cnmmm bunlar 38 bedene uyar resimlere bakma çok daha güzeller ve yeni gibiler ilgini çeken olursa diye öneriyim dedim:) Eki Görüntüle 1099881 Eki Görüntüle 1099882 Eki Görüntüle 1099883 Eki Görüntüle 1099885 Eki Görüntüle 1099889 Eki Görüntüle 1099891 Eki Görüntüle 1099893 Eki Görüntüle 1099894 Eki Görüntüle 1099895 Eki Görüntüle 1099896
Canımcım yanlışlıkla sizin gönderdiğiniz msjı size geri attım:)) Amcamın oğlunun düğününden geldim.Harıl harıl yarınki derse hazırlanıyorum.Ben sizin dürüst bir arkadaşımız olduğunuzu biliyorum ve cicileriniz de çok güzeller.Takipteyim:)) ben de kendi pantolonlarımı ölçüp size cevap yazacağım.Yarında özelden fiyatı konuşur anlaşırız ve netleştiririz olur mu?Ben,sayfanıza yarın sabah sakin kafayla bir kere daha bakarım:)) sevgilerimle...
Canımcım yanlışlıkla sizin gönderdiğiniz msjı size geri attım:)) Amcamın oğlunun düğününden geldim.Harıl harıl yarınki derse hazırlanıyorum.Ben sizin dürüst bir arkadaşımız olduğunuzu biliyorum ve cicileriniz de çok güzeller.Takipteyim:)) ben de kendi pantolonlarımı ölçüp size cevap yazacağım.Yarında özelden fiyatı konuşur anlaşırız ve netleştiririz olur mu?Ben,sayfanıza yarın sabah sakin kafayla bir kere daha bakarım:)) sevgilerimle...
eklemeyi unuttummbeyaz olan namaz başörtüsü...gri olandeğişik bişey boncuklara ip dolamışlar sanki kiraz gibi oyaları çok şeker:)) aEki Görüntüle 1101317 Eki Görüntüle 1101318 Eki Görüntüle 1101319 Eki Görüntüle 1101320 Eki Görüntüle 1101321 Eki Görüntüle 1101322 Eki Görüntüle 1101323
kolay gelsin arkadaşım iyi yapmışsn nedir bu çeyizlerden çektiğimz al al almış annelerimz sağolsunlar ama öyle yatağın altında duruyorlar yazık günah bide herşeyden 5er 10ar tane
teşekkür edrim cnm bnmm:) valla sorma yaa ben burdan bide başka istelerden dağıttım valla hepsini tülbentlerim gereksiz ropteşember takımımm:)) bide annemin kızıp sattırmadığı dantellerim kaldı:)) kardeşiminkiler var benim sayfamda kendiminkiler bitince onunkilere sardımm:)) yer kaplıyo çok yaa zaten birrsürü eşya var evdee :))) hem yeni evleneceklerde kullanmayacakları eşyalara dünya para vermemiş olurlar iştee fenamıı??
kızlarrr birazda reklam yapıyımm:)) anelssanın daimi müşterisiyimm dükanına uğrayıınn derimm:)) ürünleri kaliteli vee çok temiz ayrıca kendiside çook şekerrr
..............................ay canım benimm saol sende öylesin senin ürünlerde süper mucx :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?