• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim,Ayakkabı, Çeyiz,Kozmetik & Yeni fiyatlarr:) & Kapatıyorum :) & Sayfa 33 de

takas düşünüüyorum canım sana bol satışlar

tmm cnm teşekkür ederim:)

çeyizlerin çoğu kardeşimin..takas düşünmüyor..ama giyim ve kardeşimin çeyizleri dışındakilerde takas yapabilirim...tülbentlerin bir kısmı, bardaklar,ropteşember, tüylü terlikler bide boncuk işi oda takımı benim..giyim ürünleri ve bu saydığım ürünler takasa açık bayanlaarrrr:21::21::21:ayrıca indirim de yaparım bitsin artık hurçlar ortalıkta kaldııı:44:

Satıldı:)) iyi günlerde kullan cnm... $CAM00731.jpg $CAM00730.jpg $CAM00713.jpg $CAM00721.jpg

olabilir cnm ama kırılırsaa?? mail attım sana geldimi??

mail ,mail gelmemiş cnmcım ..kontrollü kargo olur .hele bi kırsınlar valla çatır çatır ödettiririm!öcümü alırım bügüne kadar yaptıklarının bendede var bardaktakımı :Disteyene kontrollü yollicam benim konu nerde haberim yok ilgilnesimde yok :D

mail ,mail gelmemiş cnmcım ..kontrollü kargo olur .hele bi kırsınlar valla çatır çatır ödettiririm!öcümü alırım bügüne kadar yaptıklarının bendede var bardaktakımı :Disteyene kontrollü yollicam benim konu nerde haberim yok ilgilnesimde yok :D

sen bilirsin cnm..sendeki bardaklar nasıl?? makineye giriyomu?? ben üşengeçim biraz o yuzden satmak istedim bunları..süslü olmayan makinede yıkanan bişey alıcam..bunların varakları varya elde yıkamak lazım...

canım kaç adet havlu var çeyizliklerin fiyatlarını bi yazarmısın bana resimlerle sadece çeyizlikler yeterli

Back