Giyim,Ayakkabı, Çeyiz,Kozmetik & Yeni fiyatlarr:) & Kapatıyorum :) & Sayfa 33 de

takas düşünüüyorum canım sana bol satışlar

tmm cnm teşekkür ederim:)

çeyizlerin çoğu kardeşimin..takas düşünmüyor..ama giyim ve kardeşimin çeyizleri dışındakilerde takas yapabilirim...tülbentlerin bir kısmı, bardaklar,ropteşember, tüylü terlikler bide boncuk işi oda takımı benim..giyim ürünleri ve bu saydığım ürünler takasa açık bayanlaarrrrayrıca indirim de yaparım bitsin artık hurçlar ortalıkta kaldııı:44:

olabilir cnm ama kırılırsaa?? mail attım sana geldimi??

mail ,mail gelmemiş cnmcım ..kontrollü kargo olur .hele bi kırsınlar valla çatır çatır ödettiririm!öcümü alırım bügüne kadar yaptıklarının bendede var bardaktakımı isteyene kontrollü yollicam benim konu nerde haberim yok ilgilnesimde yok

sen bilirsin cnm..sendeki bardaklar nasıl?? makineye giriyomu?? ben üşengeçim biraz o yuzden satmak istedim bunları..süslü olmayan makinede yıkanan bişey alıcam..bunların varakları varya elde yıkamak lazım...

canım kaç adet havlu var çeyizliklerin fiyatlarını bi yazarmısın bana resimlerle sadece çeyizlikler yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…