Bebek İkinci El Giyim, ayakkabı, astranot ve çeşitli bebek eşyaları hepsi bu başlıkta

Tamam canim kapida odemeli gonderirsen alayim bide ozel hakkim hok varsa ozelden mail adresini yazda bilgilerimi atayim benmail yazamiyorum gecen adresimi yazdim ceza aldim bi daha yazarsam atarlar falan

kapşonlu sweat arma dikili olan yerde minik bir yırtık var arma dikili görünmüyor içte kalıyor fotodada belli
6-9 ay 3 tl

tişörtler 1 yaş ikisi 5 tl

müzikli hareketli yengeç peşinden emeklemelk için güzel bir oyuncak 7 tl
bebeğiniz ynaına kadare gidip dokunduğunda müzik çalıyor ve yengeç yan yan yürüyor gözleri dönüyor.

dişlikler hepsi 7 tl
6-9 ay lcw pijama üstü önü çıtçıtlı 5 tl
lcw 9-12 ay kalın sweat 2-3 kez diyildi 7 tl
kalın sweat buda 9-12 ay 5 tl

Son düzenleme:
Tabi olur isterseniz diğer ürünlerimede göz atın nasılsa kargo ödeyeceksiniz belki başka beğendiğiniz bir şey daha olur.
satıştaki diğer ürünlerinize de baktım ama bize uygun bişi yok ne yazık ki! siz bana özelden iban no,isim ve banka adı gönderirseniz yarın parayı hesabınıza yatırayım ve size adresi özelden yazayım

Bebeğiniz kaç yaşında özellikle aradığınız birşey varmı isterseniz yazın duruma göre bakalım

Bebeğiniz kaç yaşında özellikle aradığınız birşey varmı isterseniz yazın duruma göre bakalım

yok teşekkürler canım ben yengeçle yetineyim sanırım ptt hesabın varmış diğer konunda gördüm daha önce hiç öyle alım satım yapmadım ama istersen öyle gönder kapıda öderim ??

yok teşekkürler canım ben yengeçle yetineyim sanırım ptt hesabın varmış diğer konunda gördüm daha önce hiç öyle alım satım yapmadım ama istersen öyle gönder kapıda öderim ??

Evet ptt hesabım var kapıda ödemeli gönderebilirim benden 1 tl kesiliyor toplu alımlarda bunu eklemiyorum ama tek parça olduğu için ekliycem 6 tl ye gönderirim.

adresinizi aldım fakat telefon numarasıda yazmanız gerekiyor
Yoksa bugün vericektim karoya tel no olmadığından kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…