Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Giyilebilir pompa tavsiyesi
- Konu Sahibi axquer
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben Amazon üzerinden almıştım ve ikizlerim var hiç emmediler diyebilirim bir yıldır hep sagarak devam ettim şuan ne yazikki o markada stok yoktu bnmde elimdekini düşürdüm ve bozuldu yapabilecek tek bir kişi bulamadım geçen reklamını gördüm lansinoh yeni cikrmis çok benziyor indirimdeydi. Hem lansinoh parçalari çabuk tedarik ediliyor birde bozulduğun da en azından muhattap bulursunuz bu arada baby me aldim bn mecbur o an ihtiyacı gidermek için üzerindeki kısmı tam iç çamaşırına oturmuyor iyi sagilmiyor bı iki defa süt döküldü yani digeri gibi hem ev işi yapıp yada bebekler le ilgilenip hemde sağım yapamıyorum ama idare edilir. Bu arada üst kısmından dolayı dışardan belli oluyor baby me ama lansinoh yeni çıkan ürünü daha ufak gibi gidip yakından bakın e bebekte vardırMerhaba. Giyilebilir pompa satın almam gerekiyor işe başlayacağım. Kullanan var mı acaba hangi markanınkini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz
- 23 Şubat 2022
- 404
- 287
- 33
- 4 Ocak 2025
- 27
- 18
- 3
- 29
- 23 Şubat 2022
- 404
- 287
- 33
İçimden hep geçen neydi biliyor musun trendyolda yorum yapanlara sorabilmek çünkü bazısı kullanmayı bilmez bazısının göğsüne olmaz …şükür soracak birini buldum. Bnde elektrikli lansinoh ikili var artık çok zamanımı alıyor bir oğlum daha var cidden zaman bulamıyorum sağmaya giyilebilir alıcam. Ama paramı çöp etmekten korkuYorum mochi aklıma yatmışken lansinoh çıkarmış lansinoh bu sektörde yabancu ülkeler de de epey tutulan bir marka kafam karıştı. Size sorum şuBen sadece sağarak süt veriyorum, mochinin giyilebilir pompasını kullanıyorum ve cok memnunum. Parça değiştirmesi ve yıkaması cok kolay. Daha önce “bebeao” sanırım bir marka almıstım onu hiç beğenmedim.
- günde kaç kere sağım yapıyorsunuz ve elekrikli ile sapımdan miktar olarak farklılık oldu mu ve kaç dakika da bitiyor sağma işi.bir de ne zamandır kullanıyorsunuz
- 23 Şubat 2022
- 404
- 287
- 33
Kullancı adınız çok manidarBebebao aldim ama cok kullanissiz ben begenmedim
Bende de lansiloh’un elektrikli pompasından 2 adet var, sabahları onunla sağıyorum çiftli. Cünkü daha kısa zamanda daha fazla sağım yapılabiliyor bu gerçek. 1 - günde 5 kere sağım yapıyorum daha önce 6 kere yapıyordum ancak gına geldi - bebek 5 aylık 2- elektrikli ile cok fark yok, benim zaten sütüm az , elektrikli ile sabah 100-120 arası sağabiliyorum mochi ile de 100 sağdım mesela bu sabah , sonra 60 ve 50 ye düşüyor gün içinde, ben daha önce meme kücültme ameliyatı oldugum için maalesef sütüm günde 340 cc max cıktı ama ortalama 300 cc cıkıyor günlük 3 - mochi 30 dk kendisi sayıp kapanıyor ben de çiftli yarım saat sağım yapıyorum , lansiloh ile yapsam 10 dk ‘da aynı işi yaparım ama tahammül edemiyorum sürekli oturup elimle pompayı tutmaya 4- sağım sürecim 4.5 aydır sürüyor, mochiye geçeli 3 ay olmustur, her 2 ya da 3 sağımda 1 şarj ediyorum. ——- bunların dısında illa lansiloh da iyidir, parçaları sökmesi vs mochi ile aynı. Bu cok önemli cünkü bebebao almıstım sökmesi cok sinir bozucuydu, gücü de iyi değil ve gereksiz büyüktü, yedek parça yoktu. - meme ucu boyutuna göre kücültücü vs de satılıyor mochi için, ben o sekilde kullanıyorum. Sizin sütünüz normal seviyede geliyorsa düzenli sağımda mochi ya da lansiloh işinizi görür zaten. Ama hergün düzenli sağım önemli.İçimden hep geçen neydi biliyor musun trendyolda yorum yapanlara sorabilmek çünkü bazısı kullanmayı bilmez bazısının göğsüne olmaz …şükür soracak birini buldum. Bnde elektrikli lansinoh ikili var artık çok zamanımı alıyor bir oğlum daha var cidden zaman bulamıyorum sağmaya giyilebilir alıcam. Ama paramı çöp etmekten korkuYorum mochi aklıma yatmışken lansinoh çıkarmış lansinoh bu sektörde yabancu ülkeler de de epey tutulan bir marka kafam karıştı. Size sorum şu
- günde kaç kere sağım yapıyorsunuz ve elekrikli ile sapımdan miktar olarak farklılık oldu mu ve kaç dakika da bitiyor sağma işi.bir de ne zamandır kullanıyorsunuz
Bu arada sağım için meme ucu ölçmeden alınan pompalar yüzünden insanlar makineleri kötülüyor, ben de ilk aldıgımda bunu bilmiyordum ve meme ucu yara oluyordu çekim de daha az oluyordu cünkü bana büyük gelmiş hepsi. Hem mochi giyilen pompa için hem de lansiloh elektrikli için meme başlıkları satılıyor. Lansiloh giyilebilir pompa piyasada cok yeni olmalı ben görmemiştim. Giyilebilir pompa için meme ucu uygun ölçüde olmalı ve giydiğiniz sütyen baya sıkı ve pompayı kavrayarak bastırmalı.
- 6 Mart 2024
- 2.192
- 2.075
- 48
Varsa Trendyol linki atarmısınız modeliBende de lansiloh’un elektrikli pompasından 2 adet var, sabahları onunla sağıyorum çiftli. Cünkü daha kısa zamanda daha fazla sağım yapılabiliyor bu gerçek. 1 - günde 5 kere sağım yapıyorum daha önce 6 kere yapıyordum ancak gına geldi - bebek 5 aylık 2- elektrikli ile cok fark yok, benim zaten sütüm az , elektrikli ile sabah 100-120 arası sağabiliyorum mochi ile de 100 sağdım mesela bu sabah , sonra 60 ve 50 ye düşüyor gün içinde, ben daha önce meme kücültme ameliyatı oldugum için maalesef sütüm günde 340 cc max cıktı ama ortalama 300 cc cıkıyor günlük 3 - mochi 30 dk kendisi sayıp kapanıyor ben de çiftli yarım saat sağım yapıyorum , lansiloh ile yapsam 10 dk ‘da aynı işi yaparım ama tahammül edemiyorum sürekli oturup elimle pompayı tutmaya 4- sağım sürecim 4.5 aydır sürüyor, mochiye geçeli 3 ay olmustur, her 2 ya da 3 sağımda 1 şarj ediyorum. ——- bunların dısında illa lansiloh da iyidir, parçaları sökmesi vs mochi ile aynı. Bu cok önemli cünkü bebebao almıstım sökmesi cok sinir bozucuydu, gücü de iyi değil ve gereksiz büyüktü, yedek parça yoktu. - meme ucu boyutuna göre kücültücü vs de satılıyor mochi için, ben o sekilde kullanıyorum. Sizin sütünüz normal seviyede geliyorsa düzenli sağımda mochi ya da lansiloh işinizi görür zaten. Ama hergün düzenli sağım önemli.
- 6 Mart 2024
- 9.746
- 8.331
- 113
- 28
- 23 Şubat 2022
- 404
- 287
- 33
Gözlerim yaşlı çooook tşkr ederim verdiğin bilgiler için bol sütlü günlerin olsun sütün bebeğine şifa olsun inşallah.Bende de lansiloh’un elektrikli pompasından 2 adet var, sabahları onunla sağıyorum çiftli. Cünkü daha kısa zamanda daha fazla sağım yapılabiliyor bu gerçek. 1 - günde 5 kere sağım yapıyorum daha önce 6 kere yapıyordum ancak gına geldi - bebek 5 aylık 2- elektrikli ile cok fark yok, benim zaten sütüm az , elektrikli ile sabah 100-120 arası sağabiliyorum mochi ile de 100 sağdım mesela bu sabah , sonra 60 ve 50 ye düşüyor gün içinde, ben daha önce meme kücültme ameliyatı oldugum için maalesef sütüm günde 340 cc max cıktı ama ortalama 300 cc cıkıyor günlük 3 - mochi 30 dk kendisi sayıp kapanıyor ben de çiftli yarım saat sağım yapıyorum , lansiloh ile yapsam 10 dk ‘da aynı işi yaparım ama tahammül edemiyorum sürekli oturup elimle pompayı tutmaya 4- sağım sürecim 4.5 aydır sürüyor, mochiye geçeli 3 ay olmustur, her 2 ya da 3 sağımda 1 şarj ediyorum. ——- bunların dısında illa lansiloh da iyidir, parçaları sökmesi vs mochi ile aynı. Bu cok önemli cünkü bebebao almıstım sökmesi cok sinir bozucuydu, gücü de iyi değil ve gereksiz büyüktü, yedek parça yoktu. - meme ucu boyutuna göre kücültücü vs de satılıyor mochi için, ben o sekilde kullanıyorum. Sizin sütünüz normal seviyede geliyorsa düzenli sağımda mochi ya da lansiloh işinizi görür zaten. Ama hergün düzenli sağım önemli.
Malesef ben de çok sütlü biri değilim sağım su yiyecekler ile maksimum 400 cc gördüm. Ama genelfe 300 üzeri.
Ama cidden sıkıldım günümün 2-3 saatini alıyor oturmak en azından bulaşığımı makineye atarım oğlumla kitap okurum. İş yerinde de iyi olur diye düşünüyorum.
Ya evet göğüs ucu önemli mesela benimki büyük 24mm küçük geliyor sanırım tam da anlamıyorum o yerin hepsi mi girmeli içine tam girmiyor
- 4 Ocak 2025
- 27
- 18
- 3
- 29
Hahaha 11 aylik oglum bi daha asla dogurmam süt sagmasi emzirmesi meme reddi beni mahvettiKullancı adınız çok manidar
- 23 Şubat 2022
- 404
- 287
- 33
Mochi giyilebilir göğüs pompası yazarsanız çıkarVarsa Trendyol linki atarmısınız modeli
- 6 Mart 2024
- 2.192
- 2.075
- 48
Tişikkirler başka tecrubelerınız varsa paylaşın bizimleMochi giyilebilir göğüs pompası yazarsanız çıkar
- 23 Şubat 2022
- 404
- 287
- 33
Evet o zamanlar insan öyle düşünüyor.sonra bebek büyüyünce insan sıcak bakabiliyor yani ben öyle oldum 4 yaş var aralarıHahaha 11 aylik oglum bi daha asla dogurmam süt sagmasi emzirmesi meme reddi beni mahvetti
- 23 Şubat 2022
- 404
- 287
- 33
Hım ikizse size mutlaka ikili giyilebilir pompa şart iyi araştırın alınca bnde yazacam mutlaka hem buraya hem aldığım uygulamaya ayrıntılı yazanlardan biri olacağım bndeTişikkirler başka tecrubelerınız varsa paylaşın bizimle
- 6 Mart 2024
- 2.192
- 2.075
- 48
Hadi inşallah ne kadar var doğuma . Evet ben mecbur 2 alcamHım ikizse size mutlaka ikili giyilebilir pompa şart iyi araştırın alınca bnde yazacam mutlaka hem buraya hem aldığım uygulamaya ayrıntılı yazanlardan biri olacağım bnde
- 4 Ocak 2025
- 27
- 18
- 3
- 29
Sizi tebrik ediyorum saglikla buyusunler insallah ay ben yillar gecse bile unutmam yani unutamam doğumu gectim cok kafaya takan biriyim doydu mu doymadi mi uyudu mi uyumadi mi mama versem mi vermesem mi az daha deliriyodum. Velhasil dahadadogurmamEvet o zamanlar insan öyle düşünüyor.sonra bebek büyüyünce insan sıcak bakabiliyor yani ben öyle oldum 4 yaş var araları
- 23 Şubat 2022
- 404
- 287
- 33
Benimki doğmuş 8 aylıkHadi inşallah ne kadar var doğuma . Evet ben mecbur 2 alcam