- 22 Kasım 2010
- 11.042
- 19.327
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Evet bu. YouTube da da başkasının kanalında olan bir kaç videosu ve tv kanalına katıldığı yayın videosu kalmış. Giyen bayan yazınca cikiyorEvet bu kisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu. YouTube da da başkasının kanalında olan bir kaç videosu ve tv kanalına katıldığı yayın videosu kalmış. Giyen bayan yazınca cikiyorEvet bu kisi
Evet bu. YouTube da da başkasının kanalında olan bir kaç videosu ve tv kanalına katıldığı yayın videosu kalmış. Giyen bayan yazınca cikiyor
akrabalarına yazmadım. babasına yazdım ve bir kaç youtuber a ama bir şeye ulaşamadımakrabalarından da cevap gelmedi halen ?
yalnız o eski kocası. ve şu anda başkasıyla evli. ezgiyi story sinde paylaşmaması doğal.Bence kadın vefat etmiş çünkü kovası geçen sene oğlunun burun ya da geniz mi bir ameliyatını paylaşmış orda yok storyde. Hayatta olsaydı kesinlikle orda bulunurdu diye düşünüyorum
bir gelişme varmı acaba ?ay valla ekşide yazar olan var mı içinizde, başlık açsak orda kesin tanıyan bilen çıkar başka türlü bulamayacağız bu kızı
Yok maalesef. Hiçbir bilgiye ulaşamadım bu kadıncağız hakkındabir gelişme varmı acaba ?
Herhangi bir vefay durumu olsaydı mutlaka duyulurdu diye düşünüyorum sonuçta tanınmış kişi ve birçok fenomen sayfasi fenolar mutkaka yazardi... inşallah kanseri atlatip saglikli gunler geçiriyordurYok maalesef. Hiçbir bilgiye ulaşamadım bu kadıncağız hakkında
Adina fan sayfası var sordunuz mu. Fanlar genelde bilirler. Güncelliyorum eski bir sayfaymışEvet bu. YouTube da da başkasının kanalında olan bir kaç videosu ve tv kanalına katıldığı yayın videosu kalmış. Giyen bayan yazınca cikiyor
O kadar da ünlü bir fenomen değil o yüzden gündem olmamış olabilir. Tabii inşallah öyledirHerhangi bir vefay durumu olsaydı mutlaka duyulurdu diye düşünüyorum sonuçta tanınmış kişi ve birçok fenomen sayfasi fenolar mutkaka yazardi... inşallah kanseri atlatip saglikli gunler geçiriyordur
Ben babasına mesaj bile attım ama cevap vermedi. Eski eşine gayet kibar bir mesaj attım beni engellemiş:) başka birine de ulaşmaya çalışmadım artık stalker gibi.Dün gece konuyla alakalı biraz araştırma yapmaya çalıştım ama nafile Bulabildiğim tek şey babasının facebook hesabı ve adam gayet halinden memnun duruyo, anladığım kadarıyla annesinin hiç bir sosyal medya hesabı yok ama bu şekilde hiç bir şey elimizde olmadığı için insan ister istemez korkuyor. Artık ezgi hanımını net olarak buluruz umarım.
Merhabalar bu siteye üyeydim ama şifremi ve posta adresimi unutmuşum sırf şuraya yazabilmek için tekrar üye oldum. Yaklaşık iki yıldır giyen bayan ezgiyi ben de çok merak ediyorum. Kendisi youtube da ilk takip ettiğim kişilerden biriydi. Ben de eski eşine mesaj atmayı düşündüm defalarca ama engeller diyerek yazmadım. Valla keşke bulsak ezgi hanımı. Keşke kendisi de evlenip barklanıp bir yuva kurmuş olsa. Ama bu şekilde ortadan kaybolması bende iki düşünce uyandırıyor. Ya öldü ya da kafayı yedi kaba tabirle tımarhane kapatıldı kadın. İkisinden de Allâh korusun. İyi ya da kötü bir şekilde kendisinden haber alan olursa ne olur buraya yazsın kendisini ben de çok merak ediyorum.Ben babasına mesaj bile attım ama cevap vermedi. Eski eşine gayet kibar bir mesaj attım beni engellemiş:) başka birine de ulaşmaya çalışmadım artık stalker gibi.
Valla aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor çünkü ümit bey devrimi alıp Almanya ya yerleşmiş. Psikiyatri tedavisi görüyor olabileceği benim de aklıma geldi. Aman sağ olsun da…Merhabalar bu siteye üyeydim ama şifremi ve posta adresimi unutmuşum sırf şuraya yazabilmek için tekrar üye oldum. Yaklaşık iki yıldır giyen bayan ezgiyi ben de çok merak ediyorum. Kendisi youtube da ilk takip ettiğim kişilerden biriydi. Ben de eski eşine mesaj atmayı düşündüm defalarca ama engeller diyerek yazmadım. Valla keşke bulsak ezgi hanımı. Keşke kendisi de evlenip barklanıp bir yuva kurmuş olsa. Ama bu şekilde ortadan kaybolması bende iki düşünce uyandırıyor. Ya öldü ya da kafayı yedi kaba tabirle tımarhane kapatıldı kadın. İkisinden de Allâh korusun. İyi ya da kötü bir şekilde kendisinden haber alan olursa ne olur buraya yazsın kendisini ben de çok merak ediyorum.
Üzücü olsada benimde aklımın bir yerinde tedavi gördüğü olasılığı var, neden engelleniyoruz anlam veremiyorum, en azından bir cümle bile yeter ama elimizden hiç bir bilgi dair yokValla aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor çünkü ümit bey devrimi alıp Almanya ya yerleşmiş. Psikiyatri tedavisi görüyor olabileceği benim de aklıma geldi. Aman sağ olsun da…
Ay iyi hadi çok sevindimArkadaşlar buldum. 20 saat önce pinterestine bir şeyler kaydetmiş. Ezgi_sezer_ yazın çıkar. Siz de hiç iyi stalker değilsiniz :) yaşıyor merak etmeyin :) ama sanırım fotoğrafçılıkla ilgileniyor
Ne zaman kaydettiğini nasıl görüyorsunuz?Arkadaşlar buldum. 20 saat önce pinterestine bir şeyler kaydetmiş. Ezgi_sezer_ yazın çıkar. Siz de hiç iyi stalker değilsiniz :) yaşıyor merak etmeyin :) ama sanırım fotoğrafçılıkla ilgileniyor