• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Giydim, gezdim, uçtum (tesettürlü)

Çok Beğendim Çok Güzel Olmuşsun..

Gelinliği Nerden ve Ne KAdara Diktirdiğini Öğrenebilir Miyim?

Çok Beğendim Çok Güzel Olmuşsun..

Gelinliği Nerden ve Ne KAdara Diktirdiğini Öğrenebilir Miyim?

Teşekkür ederim ben Fatih gelinlikçiler çarşısında Beyzanur modaevine 1850'ye diktirdim ama kollarını benimki gibi yaptırırsan rahat olup olmadığına dikkat et benim hep yara oldu kolları dar olduğu için. Bu arada satın almıştım kiralık fiyatıda 1750 idi...

ya kızlar ben bugün gelinlik beğendim dikecekler güzel bişey. daha taşlarını dantelinide seçmedim cuma seçcem ama fiyatı 1400 lira ve bizimkiler çok kızdı niye pahalı beğendin diye. fiyatlar öyle dedim ama anlatamıyorum galiba. hala kızıyorlar benim moralim bozuldu. siz ev olamazsınız falan diyorlar:(

ya kızlar ben bugün gelinlik beğendim dikecekler güzel bişey. daha taşlarını dantelinide seçmedim cuma seçcem ama fiyatı 1400 lira ve bizimkiler çok kızdı niye pahalı beğendin diye. fiyatlar öyle dedim ama anlatamıyorum galiba. hala kızıyorlar benim moralim bozuldu. siz ev olamazsınız falan diyorlar:(

Geriye dönüp baktığımda hiç pişman olmadım gelinliğime 1800 lira verdirdiğime. Bu biraz bütçe meselesi. 1400 lira hiç pahalı değil bence. 1500ün altında gelinlik bulamamıştım ben. Eğer içine sindiyse ve daha sonra problem çıkarmıcaklarını biliyosan diktir ama yok aldıktan sonra huzur bırakmazlar diyorsan bir daha düşün derim. Mutlaka bütçene ve zevkine uygun gelinlik bulursun. Tatlı heyecanlar diliyorum senin için...

Back