Kızlar Merhaba; 2012 mayıs 13 te evlendim. Gelinliğimi herkes merak ediyodu ancak koyuyorum. Bu gelinlikle en güzel, en heyecanlı, en aksiyonlu günlerimi geçirdim. Kol kısmını dar yaptıkları için kollarımı kımıldatmakta zorlandım. Çıkardığımda kol ağızları bileklerim omuzlarım hep yara olmuştu daha yeni yeni izleri geçiyor. Merak edenler vardı İstanbul'da evlenmiştim uçakla İzmir'e geldim. Gelinlik konusunda sıkıntı yaratmadılar sadece kabine sokup aradılar. Gayet rahat bir yolculuk oldu. Herkese tavsiye ederim. İşte gelinliğim bu arada birde sorum olacak. Gelinliğimi satın aldım sizce onu saklasam mı?, satsam mı? yoksa ihtiyacı olan birine hibe mi etsem? Ne dersiniz?
Parça parça görme imkanınız var pc'de boydan bir fotoğraf yok onun için yükleyemedim.
Eki Görüntüle 509989
Eki Görüntüle 509990
Eki Görüntüle 509991
Eki Görüntüle 509992
Fotoğraflar Özge Dinsel'e aittir. Photoshop uygulanmamış ham fotoğraflardır.
çok hoş duruyor canım ben de bu etekten yaptıracaktım boyum kısa iyice kabardı am kendi gelinliğimi çok severek giydim
benim de kolları bol gibi diyordum ama terzi demişti daha fazla daraltırsak patlar diye senin yara olduğunu duyunca iyi ki öyle yapmışlar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?