• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Giydim, gezdim, uçtum (tesettürlü)

ozlemurat

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
469
1
296
Kızlar Merhaba; 2012 mayıs 13 te evlendim. Gelinliğimi herkes merak ediyodu ancak koyuyorum. Bu gelinlikle en güzel, en heyecanlı, en aksiyonlu günlerimi geçirdim. Kol kısmını dar yaptıkları için kollarımı kımıldatmakta zorlandım. Çıkardığımda kol ağızları bileklerim omuzlarım hep yara olmuştu daha yeni yeni izleri geçiyor. Merak edenler vardı İstanbul'da evlenmiştim uçakla İzmir'e geldim. Gelinlik konusunda sıkıntı yaratmadılar sadece kabine sokup aradılar. Gayet rahat bir yolculuk oldu. Herkese tavsiye ederim. İşte gelinliğim bu arada birde sorum olacak. Gelinliğimi satın aldım sizce onu saklasam mı?, satsam mı? yoksa ihtiyacı olan birine hibe mi etsem? Ne dersiniz?

Parça parça görme imkanınız var pc'de boydan bir fotoğraf yok onun için yükleyemedim.
$OZG_6371.jpg

$OZG_6424.jpg

$OZG_6621.JPG

$OZG_6672.jpg
Fotoğraflar Özge Dinsel'e aittir. Photoshop uygulanmamış ham fotoğraflardır.

Kızlar Merhaba; 2012 mayıs 13 te evlendim. Gelinliğimi herkes merak ediyodu ancak koyuyorum. Bu gelinlikle en güzel, en heyecanlı, en aksiyonlu günlerimi geçirdim. Kol kısmını dar yaptıkları için kollarımı kımıldatmakta zorlandım. Çıkardığımda kol ağızları bileklerim omuzlarım hep yara olmuştu daha yeni yeni izleri geçiyor. Merak edenler vardı İstanbul'da evlenmiştim uçakla İzmir'e geldim. Gelinlik konusunda sıkıntı yaratmadılar sadece kabine sokup aradılar. Gayet rahat bir yolculuk oldu. Herkese tavsiye ederim. İşte gelinliğim bu arada birde sorum olacak. Gelinliğimi satın aldım sizce onu saklasam mı?, satsam mı? yoksa ihtiyacı olan birine hibe mi etsem? Ne dersiniz?

Parça parça görme imkanınız var pc'de boydan bir fotoğraf yok onun için yükleyemedim.
Eki Görüntüle 509989

Eki Görüntüle 509990

Eki Görüntüle 509991

Eki Görüntüle 509992
Fotoğraflar Özge Dinsel'e aittir. Photoshop uygulanmamış ham fotoğraflardır.

çok hoş duruyor canım ben de bu etekten yaptıracaktım boyum kısa iyice kabardı am kendi gelinliğimi çok severek giydim

benim de kolları bol gibi diyordum ama terzi demişti daha fazla daraltırsak patlar diye senin yara olduğunu duyunca iyi ki öyle yapmışlar dedim

çok hoş duruyor canım ben de bu etekten yaptıracaktım boyum kısa iyice kabardı am kendi gelinliğimi çok severek giydim

benim de kolları bol gibi diyordum ama terzi demişti daha fazla daraltırsak patlar diye senin yara olduğunu duyunca iyi ki öyle yapmışlar dedim

Benim boyum 1.60 platform topuk ayakkabı giymiştim öylece 1.72 olmuştum ama dediğin doğru ben 1.60 boyla giysedim ve azıcıkta kilolu olsaydım çok çirkin dururdu.
Kollarını benimki gibi yaptırmaman iyi olmuş. Ancak streç bir kumaş olsaydı bu sıkıntı olmayacaktı. Hala izleri duruyor gelinliğin 1 hafta kollu şeyler giymekte sıkıntı çekmiştim.

çok güzelmiş:) bence bir süre kalsın arada giyersin :1: sonra sattığında senin maddi durumuna büyük bir katkısı olmayacaksa bence gerçekten ihtiyacı olan birine ver derim..

Çok şeker fotolar ve mutluluğa adım atan aşk dolu insanlar.Evliliğiniz yaradanın emrettiği doğrultuda peygamber efendimizin öğütlediği şekilde güzel uzun ve bol meyveli olsun.Harika bir gelin ve gelinlik lunaparkta çok hoş esprili bir anı olmuş:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hepinize tek tek yorum için teşekkür ediyorum arkadaşlar gelinliği ne yapmamla ilgili öneri verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Özlemcim gelinliğin güzel olmuş. Lakin kollarında bahsettiğin durum gelinlikçinin hatası. Astar olarak likralı bir saten türü kullanmalıydı. 2-3 çeşit likralı saten var. Hem daha ince, daha dökümlüler, hem de böyle sıkmazlardı. Neyse, geçmiş olsun. Mutluluklar dilerim...

Ruya gibi....Çok hoş bir gelin olmuşsun,fotoğraflar harika ve gelin çiçeğinde Harikaa

Cok hos olmussun biraz acili olsada gelinligin yakismis oldukca saklama konusundada ben simdilik ilerde saklamayi dusunuyorum bende bu konuda kararsizim ama cok ihtiyaci olan birine giymesi icin verebilirsn saklamak istiyorsan alirsin tekrarda diye dusundum su an yazarken mutluluklar :)

Herkese çok teşekkürler. Çok şükür herşey istediğim gibi oldu düğünümde. Hiç zorluk çıkartmadı eşim. İnşallah sizede böyle evlilikler nasip olur. Hali hazırda evlenmiş olanlara da nice mutlu seneler görmek nasip olur...

Çevremde kapalı pek güzel gelinlikler yok denecek kadar az, ama sizinkini gerçekten çok beğendim ayrıca çok yakışmış.
Ben olsam saklardım, giymek isteyene ödünç olarak verebilirdim.
Bu arada mutluluklarrrrrr..

Teşekkürler kızlar. Gelinliğimi saklama konusunda emin olamıyorum hala. Saklasam ne işe yarıyacak ki?

Back