Givenchy Absolutely Irresistible ???

cnm bende izmirde oturuyorum yeri bornovadaymıs bize yakın yani

sen begendin mı guvenilir bir yer mı ?

ben iki kere gittim çok güleryüzlü davrandılar kokularıın çoğunu denedim arada kahve koklattılar hiç surat falan da yapmadılar 2 parfüm aldım bende
ziraat bankası karşısında

mystical parfüm magazası burdada war kalıcımı gerçekten kokusu nasıl canım deniyim bende merak ediyorum

güzel bir koku bende 2 gündür kullanmaya başladım kalıcılığı için 3-4 saat gidiyo bende ama sorun deil arada tazeliyorum orjinaline o kadar para vermekten iyidir

bu arada aynı yerden paris diye bi parfüm daha aldım o daha kalıcı

kızlar esime roshas men aldık d p den harıka otesı bır parfum ve aqyrıyeten orgınalını aldık sonrada orgınalı 1 saatte gısdıyor d p ıse tshort yıkanana kadar kokuyor kırlı sepetını ac buram buram kokuyor esım sıkıp yaylaya geldı haftasonu kadı gıdene kadar kokuyodu tenı bu kADAR DIYEBILIRIM sımdı orgınalı kullanıyor dp bıttı orınalı dırek burnunu koy oyle gelsın koku yanı hıc kalıcı degıl

acık parfum aldım bugun 2tane erkek 2 kadın... 16tl ye 50cc lik.................. erkek lacosto essentıal ve ysl ixerius...ısyerınde bı arkadasa aldım bayıldı kokulara ........
kendımede gıvenchy absouletly irresıstbl ... ve valentıno rock n rose aldım
absouletly tatlı bı koku..... rock n rose ferah cıcek gul kokusu... rock n rose u daha cok begendım........
orjınal parfumlerım var 6... 7 tane..... bunları denemelık alıorm arada ve sadece kıyafete sıkıyorm.... sahtelerı sakın sakın cıldınıze sıkmayın cok zararlı .. ıc organlara kadar zarar verıor ona gore dıkkat edın

Hadi ya ben de cildime sıkıodum arada artık sıkmayayım oz mn tşkklürlerr seertmeceopuyorumnanaktan

acık parfumu mu sıkıodun... sakın sıkma canım ......

kızlar çiçksi bi koku ve çooook etkıleyci testerini denedm çok güzellll

Ben de bunu kullanıyorum birkaç aydır, çok hoş ve ağır olmayan bir koku. Tam yaz kokusu, tavsiye ederim.

malum reklamından ötürü merak edip testerını denedim, hoşuma gitmişti, eğer bu kadar reklamı yapılmasa alabilirdim ama çok popüler kokular tercihim değil :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…