- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
e banada yazsaydın ni sipariş:sinifsinif:
elma kurdu koku nasıl? kalıcımı, benim aldığım bvlgarii sanırım çakma!!!!!!!! koku yarım saat sonra uçup gidiyo...
evet , mail attım ama geri almıyorlar parfümelrde geri iade yokmuş.. yok depolarını araştıracaklarmışp felan bu konu ile ilgili.. başka bir forumdada bir kıza aynısı olmuş onada araştıracağız demişler sonra araştırdık sorun yok die mail gelmiş.. valla seninki kokuyorsa orjinaldir başka birisi daha almıştı benimle birlikte onunki gayet kalıcıymış benimki öle çıktıyoksa bende alacaktım givenchy kokusunu beğenmiştim.. peki losyonları nasık kokuyor parfümle aynımı kokusu? bide sıktığında tekrar yaz olurmu kalıcılık konusunu uzun süre kalıyormu , çünkü ben testerını denedim 1 gün boyunca kakıcılığını koruyordu yani kokunun yayılması konusunda ama denemek için bluzüme sıkmıştım yıkamadım 1 hafta oldu hala kokladığıda kokuyor:)
buarada şimdi baktımda çilekte bitmiş parfüm:) yok.. he kalıcılık 8-10 saat sürüyor dedin ya, yani şu dışarıya verdiği kokumu o kadar sürüo, çünkü benim bluzda 1 hafta kaldı nerdeyse kokladığımda kokuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?